MEDIA

Survivor All Star: 5 νέα πρόσωπα πάνε Άγιο Δομίνικο

Survivor All Star: 5 νέα πρόσωπα πάνε Άγιο Δομίνικο
Οι καλύτεροι παίκτες όλων των σεζόν θα βρεθούν ξανά μαζί σε μία ανανεωμένη, εκρηκτική χημεία χαρακτήρων και αγωνισμάτων.
Glomex

Survivor All Star: Oι κορυφαίοι Έλληνες Survivors, επιστρέφουν στην αρένα όπου άλλαξε η ζωή τους, για έναν ακόμα γύρο.

Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το «Survivor All Star», καθώς η πρώτη επίσημη έχει οριστεί για την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στις 21.00. Ο Γιώργος Λιανός θα αναλάβει το τιμόνι της παρουσίασης, ενώ οι εκπλήξεις θα είναι πολλές.

Oι κορυφαίοι Έλληνες Survivors, επιστρέφουν στην αρένα όπου άλλαξε η ζωή τους, για έναν ακόμα γύρο. Τους γνωρίσαμε και τους θαυμάσαμε στους αγωνιστικούς στίβους μάχης του Αγίου Δομινίκου. Οι καλύτεροι παίκτες όλων των σεζόν θα βρεθούν ξανά μαζί σε μία ανανεωμένη, εκρηκτική χημεία χαρακτήρων και αγωνισμάτων.

Ήδη μέσα από το account του ριάλιτι στο Instagram έχουν ανακοινωθεί οι Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Ηλίας Γκότσης, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Νίκος Μπάρτζης, Στάθης Σχίζας, Στέλιος Χανταμπάκης και Σπύρος Μαρτίκας.

Το πρωί της Τετάρτης, μέσα από το «Πρωινό Μας» στο ΣΚΑΪ, αποκαλύφθηκαν πέντε ακόμη νέα πρόσωπα. Εύη Σαλταφερίδου, Κατερίνα Δαλάκα, Βρισηίδα Ανδριώτου, Κώστας Αναγνωστόπουλος και Ηλίας Μπόγδανος. Στο σύνολο, μέχρι αυτή τη στιγμή, μετράμε 16 παίκτες ενώ το μόνο βέβαιο είναι ότι θα ακολουθήσουν κι άλλοι.

Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες που διαρρέουν, κυρίως από τις ίδιες τις εκπομπές του ΣΚΑΪ, οι αλλαγές που θα δούμε είναι πολλές. Συγκεκριμένα, οι ομάδες των διασήμων και των μαχητών καταργούνται! Καθώς όλοι θεωρούνται διάσημοι, ο διαχωρισμός θα γίνεται ανάλογα με το χρώμα. Μάλιστα, υπάρχει η σκέψη να αλλάξουν και τα χρώματα, όπως είχε αναφέρει και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας πριν λίγες ημέρες στην εκπομπή, «OPEN Weekend». Τα δυο νέα χρώματα που θα χαρακτηρίζουν τις ομάδες θα είναι το πράσινο και το κίτρινο.

Ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας, στην εκπομπή «Γεια σου», αναφέρθηκε στο «νησί της απομόνωσης». Θα αφορά στους παίκτες οι οποίοι είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση και θα πηγαίνουν σε αυτό το νησί με ελάχιστες προμήθειες χωρίς να έχουν το δικαίωμα να συμμετέχουν στα αγωνίσματα επάθλου. Τέλος, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, φέτος θα δούμε και νέες αγωνιστικές πίστες στο παιχνίδι.

Σχετικές ειδήσεις

Έρωτες στα χρόνια του «Survivor» -Ποια ζευγάρια μπαίνουν στο νέο κύκλο

Survivor All Star Ζευγάρια: Χωρισμένοι, ερωτευμένοι & πρώην

Survivor All Star: Πώς διαμορφώνονται οι δύο ομάδες