MEDIA

J2US τελικός: Όσα έγιναν όταν έκλεισαν οι κάμερες

J2US τελικός: Όσα έγιναν όταν έκλεισαν οι κάμερες
Glomex

Γέλια, συγκίνηση, κέφι, χορό, τραγούδι και φυσικά πολλές αγκαλιές στον τελικό του J2US.

Ο τελικός του J2US ήταν μία βραδιά που τα είχε όλα. Γέλια, συγκίνηση, κέφι, χορό, τραγούδι και φυσικά πολλές αγκαλιές, ειδικά όταν έκλεισαν οι κάμερες, μετά την ανακοίνωση ότι οι μεγάλοι νικητές ήταν ο Λευτέρης Μητσόπουλος και η Λόλα.

O Νίκος Κοκλώνης απέδειξε πως είναι γενναιόδωρος οικοδεσπότης καθώς είχε ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για τους καλεσμένους του στο πλατό του σόου. Ο τελικός συνοδεύτηκε από ένα πλούσιο μενού εδεσμάτων και άφθονο κρασί.

Αμέσως μετά την έναρξη, στην οποία πρωταγωνίστησε ο ίδιος, ο Νίκος Κοκλώνης ξεκίνησε να μοιράζει ευχές. Ο παρουσιαστής, μάλιστα, έκανε την αρχή από τη Δέσποινα Βανδή στην οποία ευχήθηκε με μαντινάδες. Ο Νίκος Κοκλώνης έκανε και αναφορά στον Βασίλη Μπισμπίκη, που έχει την ονομαστική του γιορτή σε λίγες ώρες με τη Βανδή να χαμογελά αμήχανα.

Στο τέλος της βραδιάς, περίπου στις 03:00 τα ξημερώματα, ο Νίκος Κοκλώνης προχώρησε στην ανακοίνωση του ζευγαριού που κέρδισε το J2US.

Η Δέσποινα Βανδή με τις Μέλισσες, ο Χρήστος Μάστορας αργότερα με την Καίτη Γαρμπή, οι Χαρά Βέρρα και Γιάννης Καψάλης αμέσως μετά, έστησαν ένα τρικούβερτο γλέντι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Πρωτοχρονιάς και φυσικά το καταευχαριστήθηκαν όλοι.

Μέσα σε αυτό το χαρμόσυνο κλίμα ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε ότι το J2US θα είναι ξανά κοντά μας σύντομα. Το J2US επιστρέφει τον Φεβρουάριο!

Διαβάστε ακόμα:

J2US: Η εντυπωσιακή εμφάνιση Βανδή- Σταυροπούλου

J2US: Η Μπέσσυ Αργυράκη, το τσιφτετέλι της και ο Χρήστος Μάστορας

J2US: Οι νικητές του μεγάλου τελικού και η «βόμβα» του Κοκλώνη