MEDIA

Η Γη της Ελιάς: Τα νέα τρέιλερ στον αέρα

Η Γη της Ελιάς: Τα νέα τρέιλερ στον αέρα

Η Γη της Ελιάς επιστρέφει την Κυριακή 15 Ιανουαρίου στις 21:00 στο MEGA με νέα συγκλονιστικά επεισόδια

Η μεγάλη επιτυχία του MEGA, «Η Γη της Ελιάς», επιστρέφει με νέα επεισόδια την Κυριακή 15 Ιανουαρίου στις 21.00. Τα πρώτα τρέιλερ έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, τις τελευταίες ώρες, και πρωταγωνιστές είναι η Μυρτάλη, ο Αλέξης και η Βασιλική.

Ο Αλέξης βγαίνει εκτός εαυτού και η ψυχολογική του κατάσταση πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Από τη μία δεν μπορεί να δεχτεί ότι η μητέρα του είναι έτοιμη να ξαναφτιάξει τη ζωή της με τον Γεράσιμο, από την άλλη ξεσπά στη Μυρτάλη. Σε ένα πλάνο, μάλιστα, βλέπουμε τον Αλέξη να θολώνει και να σκέφτεται να της κάνει κακό.

Η Μυρτάλη τα χάνει όλα από τον Δημοσθένη αφού το σχέδιό του αποδίδει. Συγκεκριμένα, ο Δημοσθένης ζητά τα χρήματα που έχει δανείσει στη Μυρτάλη κι εκείνη δεν μπορεί να του τα δώσει. Όταν μάλιστα ανακοινώνει στον Ισίδωρο το τι συμβαίνει, ο τελευταίος ξεσπά καθώς συνειδητοποιεί ότι ο Δημοσθένης ετοιμάζεται να μπει στην επιχείρησή τους.

Ο γάμος της Βασιλικής και του Φίλιππου περνά κρίση. Η Σάντρα, η φίλη του και πρώην σχέση του που έχει βαλθεί να τους χωρίσει, προκαλεί πολλά προβλήματα. Όπως βλέπουμε στο τρέιλερ, η Βασιλική βρίσκει παλιές της φωτογραφίες με εσώρουχα στο τάμπλετ του άντρα της. «Την προετοιμάζεις για μητριά της κόρης μου; Μη μου μιλάς. Φύγε να μη σε βλέπω μπροστά μου. Χωρίζουμε», φωνάζει η Βασιλική στον Φίλιππο.

Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

Όλο το χωριό συζητά για την επανασύνδεση του Στάθη και της Ιουλίας. Ο Λυκούργος ανησυχεί για τη μελαγχολική διάθεση της Χάιδως και πιέζει τη Μαργαρίτα να την πάρουν μαζί τους στο Σούνιο για να αλλάξει παραστάσεις. Η Εύα και ο Χρήστος διαφωνούν ακόμα με το θέμα του παιδιού και η Αντιγόνη με τον Άρη προσπαθούν να τους τα συμβιβάσουν. Ο Κίμωνας πιέζει τη Δήμητρα να σκεφτεί σοβαρά το θέμα της μετάθεσής της στην Αθήνα, καθώς αυτός αργά ή γρήγορα θα πρέπει να επιστρέψει στη βάση του. Ο Δημοσθένης, φανερά ενοχλημένος από τη σχέση του γιου του με την αστυνόμο, αποφασίζει να του αποκαλύψει κάποια στοιχεία σχετικά με τις παράνομες δραστηριότητές του, με σκοπό να τον χωρίσει οριστικά από εκείνη.