MEDIA

Survivor All Star - Τηλεθέαση: Τι ποσοστά έκανε στο δεύτερο επεισόδιο

Survivor All Star - Τηλεθέαση: Τι ποσοστά έκανε στο δεύτερο επεισόδιο
Facebook

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, το Survivor All Star σημείωσε 31% στο σύνολο

Δεύτερο επεισόδιο για το Survivor All Star, το βράδυ της Δευτέρας, και το κοινό απέδειξε ότι έχει βρει μεγάλο ενδιαφέρον στους στίβους μάχης και στους παίκτες του Άγιου Δομίνικου.

Έτσι, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, το ριάλιτι επιβίωσης σημείωσε 31% στο σύνολο φτάνοντας σε τέταρτο (23.00-23.15) μέχρι και το 37,8%. Στο δυναμικό κοινό, τα ποσοστά ήταν μεγαλύτερα κάνοντας 33,7%. Μάλιστα, έφτασε μέχρι το 40,3% στο τέταρτο 23.00-23.15.

Η σειρά της ΕΡΤ1 «Κάνε ότι κοιμάσαι», που επανήλθε με νέα επεισόδια, έκανε 5,7% στο σύνολο και 4,7% στο δυναμικό κοινό. Να σημειωθεί ότι όλες οι παραγωγές μυθοπλασίας επιστρέφουν τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου κι εκεί θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον το πώς θα διαμορφωθεί η κατάταξη στους πίνακες της Nielsen.

Survivor All Star – Τι θα δούμε απόψε

Στο αποψινό επεισόδιο, θα δούμε έναν ακόμη απαιτητικό στίβο μάχης με έπαθλο το τοτέμ ασυλίας. Όποια ομάδα καταφέρει να κερδίσει, θα πάει στο αυριανό συμβούλιο με έναν μόνο υποψήφιο. Η ομάδα, που θα χάσει, θα βρεθεί αύριο Τετάρτη με τρεις παίκτες στον τάκο καθώς απόψε θα πρέπει να υποδείξει δύο προτεινόμενους.
Μέχρι αυτή τη στιγμή οι υποψήφιοι είναι ο Περικλής Κονδυλάτος και ο Κώστας Παπαδόπουλος. Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας ανέφερε πως δεν περίμενε αυτό το αποτέλεσμα και θεώρησε πως έπρεπε να ψηφιστούν άλλοι συμπαίκτες του, που δεν έφεραν καμία νίκη.

Απόψε, στο συμβούλιο, επίσης, ανακοινώνεται και η οικειοθελής αποχώρηση που φημολογείται ότι είναι της Βρισηίδας Ανδριώτου. Σε αποκλειστικό απόσπασμα, που προβλήθηκε στο «Πρωινό Μας», ακούστηκε από τον Γιώργο Λιανό η φράση «το σώμα δεν κρατά». Μάλιστα, το κλίμα είναι φορτισμένο καθώς οι συμπαίκτες δεν μπορούν να πιστέψουν ότι από τις πρώτες ημέρες υπάρχει αποχώρηση. Μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει το πώς θα αντιδράσει και ο σύντροφό της Σπύρος Μαρτίκας, με τον οποίο βέβαια είναι σε διαφορετικές ομάδες αλλά δηλώνουν full in love.

Διαβάστε επίσης:

Survivor All Star: Φέρτε πίσω τον Ντάνο να σώσει το reality

Survivor - Μπάρτζης σε Σκαφίδα: Δεν ήξερα πως γράφεται το όνομά σου

Survivor All Star: Η ήττα έφερε ένταση ανάμεσα σε Τάκη και Βρισηίδα