MEDIA

Νέοι παίκτες έρχονται στο «Survivor All Star» και φέρνουν «πονοκέφαλο»

Νέοι παίκτες έρχονται στο «Survivor All Star» και φέρνουν «πονοκέφαλο»
Είναι ήδη γνωστό ότι επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις στο κοινό για να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του.
Glomex

Survivor All Star: Θα βλέπουμε συνεχώς νέους παίκτες να καταφτάνουν στον Άγιο Δομίνικο και να φέρνουν τα πάνω κάτω στις συνθέσεις των ομάδων.

Η πρώτη εβδομάδα προβολής του «Survivor All Star» συμπληρώνεται, απόψε, και οι τηλεθεατές δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στο ριάλιτι επιβίωσης. «Κλείνοντας» με θετικό πρόσημο, τα στελέχη του ΣΚΑΪ και ο Ατζούν Ιλιτζαλί χαμογελούν πλατιά με τις μετρήσεις τηλεθέασης και το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν έχουν πει ακόμη την τελευταία τους κουβέντα.

Είναι ήδη γνωστό ότι επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις στο κοινό για να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του. Αυτό σημαίνει ότι θα βλέπουμε συνεχώς νέους παίκτες να καταφτάνουν στον Άγιο Δομίνικο και να φέρνουν τα πάνω κάτω στις συνθέσεις των ομάδων.

Ένας από τους πρώην Survivors που θα εισβάλλει είναι ο Γιώργος Κόρομι. Τον γνωρίσαμε στον κύκλο του 2021και ξεχώρισε για τις αγωνιστικές του ικανότητες, αλλά και για την κόντρα του με τον Τριαντάφυλλο. Η πρόταση έχει ήδη γίνει και, όπως όλα δείχνουν, θα καταφτάσει σύντομα στην παραλία του «Survivor All Star». Ο Νίκος Μουτσινάς, μάλιστα, μέσα από την εκπομπή του «Καλό Μεσημεράκι» επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του αναφέροντας ότι σύντομα θα δούμε έναν πολύ δυνατό παίκτη, που είχε κοντά μαλλιά αλλά πλέον είναι μακριά, με εξαιρετικές ικανότητες στο ψάρεμα. Πριν από λίγο καιρό, μάλιστα, μέσα από το «Πρωινό Μας», είχε αναφερθεί ότι υπήρξε έντονη διαφωνία του ίδιου με την παραγωγή. Φαίνεται πως οι άνθρωποι του φορμάτ του ζήτησαν να μπει αργότερα σε μία από τις δύο ομάδες, γεγονός που ενόχλησε ιδιαίτερα τον Κόρομι. Τελικά, όμως, μήπως βρέθηκε η χρυσή τομή;

Βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο ετοιμάζει η Χριστίνα Κεφαλά. Το όνομά της είχε ακουστεί από την πρώτη στιγμή, ενώ στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 ανέφεραν ότι θα έρθει με φόρα στο νησί με σκοπό να ταράξει τα νερά του παιχνιδιού. Η νεαρή επιβεβαίωσε τα παραπάνω, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» όπου είπε ότι έχει υπογράψει το προσύμφωνο και περιμένει να την ειδοποιήσουν. Το μοντέλο, που συστήθηκε μέσα από το «My style rocks», εισέβαλε για πρώτη φορά το 2021 στο παιχνίδι. Είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον, καθώς είχε παραδεχτεί ότι είχε ένα σύντομο ειδύλλιο με τον Σάκη Κατσούλη. Τώρα που η Χριστίνα επιστρέφει θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα αντιδράσει η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Μία ακόμη εντυπωσιακή παρουσία, που αναμένεται να μπει στον φετινό κύκλο είναι η Νικόλ Μαυρίδη. Συμμετείχε στο «Survivor» το 2021 και είχε ξεχωρίσει «φτάνοντας» αρκετά μακριά στο παιχνίδι. Η 28χρονη χορεύτρια και pilates instructor, σίγουρα, θα αναστατώσει τις γυναίκες παίκτριες καθώς είναι δυνατή στα αγωνίσματα και θα «κλέψει τη δόξα» από πολλές.

«Εγώ γενικά πάντα κάνω γυμναστική, είναι μέρος της ζωής μου, δεν σταματάω ποτέ απλά είμαι ακούραστη. Υπήρχαν κάποιες συζητήσεις με την παραγωγή, έγινε μία επικοινωνία, θα δείξει. Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να το ξαναζήσω, δεν θα το πίστευα ποτέ ότι θα το έλεγα αυτό γιατί φεύγοντας από το παιχνίδι είπα “ωραία το έζησα τέλος όμως”. Αυτό το μικρόβιο υπάρχει», δήλωσε πριν από κάποιες ημέρες η Ελευθερία Ελευθερίου. Η τραγουδίστρια βρίσκεται ψηλά στη λίστα με τους παίκτες που ο Ατζούν Ιλιτζαλί θέλει να ξαναδεί στο πρότζεκτ, οπότε αναμένουμε την επιστροφή της.

Στο ριάλιτι επιβίωσης, το 2021, ο Κρις Σταμούλης έκανε αισθητή την παρουσία του, κυρίως για τις εντάσεις που προκάλεσε. Ο 34χρονος δικηγόρος, που έκανε κολλητή παρέα με τον Αλέξη Παππά, είναι δυνατός και ικανός να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες. Λάτρης της γυμναστικής, έχει ασχοληθεί με το μπάσκετ, τον στίβο, το kick boxing. Όπως όλα δείχνουν θα βρεθεί ξανά στον Άγιο Δομίνικο και η συμμετοχή του δεν θα περάσει απαρατήρητη.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star: Αυτός είναι ο νέος παίκτης που μπαίνει στο παιχνίδι

Ταλάντσεβ: Θα μπορούσε να είναι σχέδιο Μαρτίκα η αποχώρηση Βρισηίδας

Survivor All Star - Spoiler 10/1: Αυτός είναι ο τέταρτος υποψήφιος