MEDIA

Survivor All Star: Αποχώρησε οικειοθελώς η Βρισηίδα Ανδριώτου

Survivor All Star: Αποχώρησε οικειοθελώς η Βρισηίδα Ανδριώτου
Glomex/ΣΚΑΪ

Survivor All Star: Η πρώτη αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης είναι γεγονός, αλλά όχι μέσω της ψηφοφορίας. Η Βρισηίδα Ανδριώτου «λύγισε» και ζήτησε να φύγει από μόνη της.

Ιδιαίτερα απαιτητικό είναι το Survivor All Star με τους παίκτες να αντιμετωπίζουν δυσκολίες από τις πρώτες κιόλας ημέρες. Όπως ήταν γνωστό, η Βρισηίδα Ανδριώτου εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει οικειοθελώς, κάτι που συνέβη στο επεισόδιο της Τρίτης (10/1). Η παίκτρια στη διάρκεια του συμβουλίου του νησιού είχε ζητήσει από τους συμπαίκτες της να ψηφιστεί, έτσι ώστε να είναι υποψήφια και να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες αποχώρησης.

Αυτό συνέβη και ήταν υποψήφια, μαζί με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο. Όμως, στη συνέχεια είδαμε τη Βρισηίδα Ανδριώτου να ξεσπάει. Όπως είπε δεν αντέχει ούτε ψυχικά, ούτε σωματικά για να συνεχίσει στο παιχνίδι. Ο Γιώργος Λιανός άκουσε το αίτημα της παίκτριας και της είπε πως μπορεί να αποχωρήσει.

Η Βρισηίδα ξεσπώντας σε κλάματα σηκώθηκε από τη θέση της, χαιρέτησε τους συμπαίκτες της και ειδικά τον σύντροφό της Σπύρο Μαρτίκα στον οποίο είπε «σε αγαπώ, σε περιμένω. Μην αργήσεις».

Μάλιστα, τον προέτρεψε να μην χάσει το μυαλό του και να παραμείνει δυνατός, πριν αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Για να προκύψει και ο τέταρτος υποψήφιος, έγινε νέα ψηφοφορία από την οποία προέκυψε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Σκληρό το αγώνισμα της ασυλίας

Η ομάδα των Διασήμων σε έναν αγώνα κατά τον οποίο ουκ ολίγες φορές «άναψαν» τα αίματα κατάφερε να επικρατήσει με 10-7 έναντι των μαχητών και θα τους ανγκάσει να βγάλουν ακόμα έναν συμπαίκτη τους στον τάκο στο συμβούλιο του νησιού.

Ένταση υπήρξε στον πάγκο των διασήμων ανάμεσα σε Στέλλα και Καρολίνα ενώ η Ευρυδίκη Βαλαβάνη «τρελάθηκε» όταν διαπίστωσε πως οι συμπαίκτες της μιλούσαν με τον Τάκη Καραγκούνια.