MEDIA

Survivor All Star Spoiler: Δύσκολα ο Σπύρος Μαρτίκας χωρίς τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Survivor All Star Spoiler: Δύσκολα ο Σπύρος Μαρτίκας χωρίς τη Βρισηίδα Ανδριώτου
GLOMEX

Survivor All Star Spoiler: Θέμα ημερών και ωρών να μην αντέξει άλλο ο Σπύρος Μαρτίκας μακριά από τη Βρισηίδα - Θα θελήσει να αποχωρήσει οικειοθελώς ή θα ψηφιστεί από τους συμπαίκτες του;

Μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου από το Survivor All Star, το παιχνίδι δεν είναι πλέον το ίδιο για τον σύντροφό της, Σπύρο Μαρτίκα. Ακόμα και αν ο ίδιος αποφάσισε τελικά να παραμείνει για να πετύχει τον στόχο του, δηλαδή να αντέξει ως το τέλος, τα πράγματα δείχνουν εντελώς διαφορετικά.

Πληροφορίες ήδη αναφέρουν ότι οι μέρες του παίκτη στην παραλία του Αγ. Δομίνικου γίνονται όλο και πιο δύσκολες μακριά από την αγαπημένη του και δεν ξέρει αν θα αντέξει να συνεχίσει. Πολλά ακούγονται με το σενάριο να θέλει τον Σπύρο Μαρτίκα είτε να ζητάει να αποχωρήσει και εκείνος οικειοθελώς είτε να τον ψηφίσει στοχευμένα το Συμβούλιο.

Βλέποντας το δεύτερο σενάριο, ο Μαρτίκας θα ζητήσει να βγει υποψήφιος προς αποχώρηση ζητώντας ο ίδιος από τους συμπαίκτες του να τον υποδείξουν ως υποψήφιο προς αποχώρηση είτε ζητώντας από το τηλεοπτικό κοινό να τον ψηφίσει για να αποχωρήσει και να βρεθεί δίπλα στη Βρισηίδα Ανδριώτου.