MEDIA

My style rocks: Η λαμπερή πρεμιέρα και η νικήτρια της ημέρας

My style rocks: Η λαμπερή πρεμιέρα και η νικήτρια της ημέρας
GLOMEX

My style rocks: Πρεμιέρα για το παιχνίδι μόδας του ΣΚΑΪ - Η Κατερίνα Καραβάτου, η κριτική επιτροπή και η πρώτη νικήτρια

Πρεμιέρα έκανε σήμερα το απόγευμα (16/01) το My Style Rocks μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Παρουσιάστρια η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία άλλαξε τηλεοπτική στέγη. Ανανεωμένες και οι θέσεις των κριτών εκτός από εκείνη του σχεδιαστή μόδας, Στέλιου Κουδούναρη, με τους πρώην κριτές του GNTM, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Δημήτρη Σκουλό, να βρίσκονται ναι μεν σε ίδιες θέσεις αλλά με άλλο ρόλο και σε άλλο κανάλι.

Η Κατερίνα Καραβάτου υποδέχτηκε στο πλατό εννέα διαγωνιζόμενες με προσωπικό στυλ, δυναμισμό, και άποψη, οι οποίες πρέπει να αποδείξουν στην κριτική επιτροπή ότι είναι fashion experts.

«Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενη, έτσι αισθάνομαι έναν μεγάλο ενθουσιασμό, έχω μεγάλη περιέργεια επίσης και είμαι έτοιμη να μάθω τα πάντα για το στιλ», ήταν τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας.

My style rocks: Η νικήτρια του πρώτου επεισοδίου

Και οι εννέα διαγωνιζόμενες έδωσαν στο πρώτο επεισόδιο τον καλύτερό τους εαυτό και προσπάθησαν να εντυπωσιάσουν και τους τρεις κριτές. Ωστόσο μια κοπέλα κατάφερε να ξεχωρίσει από τις υπόλοιπες και να αναδειχθεί η νικήτρια της ημέρας.

Ο λόγος για την Όλγα Κοτλίδα, η οποία συγκέντρωσε 13,5 βαθμούς και έτσι πάει την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου με έναν έξτρα πόντο που θα χρησιμοποιηθεί για την ανάδειξη της νικήτριας της εβδομάδας.

Όλγα Κοτλίδα

Ηλικία: 28 ετών - Επάγγελμα: Στιλίστρια

Κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη, σπούδασε Αρχιτεκτονική όμως την κέρδισε ο χώρος της μόδας. Ως στιλίστρια έχει συνεργαστεί με τους ράπερ, Saske και Sigma καθώς και με άλλους γνωστούς καλλιτέχνες. Στην ντουλάπα της έχει κυρίως μαύρα, κόκκινα και λευκά ρούχα. Χαρακτηρίζει το στυλ της εκκεντρικό και dark. Έρχεται στο «My Style Rocks» για να δείξει μία άλλη οπτική της μόδας στον κόσμο, τη δική της. Θεωρεί πως διαφέρει από τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες γιατί τολμάει. Δύσκολα θα βγει εκτός ορίων. Αυτό που μπορεί να την εκνευρίσει είναι η αμάθεια και η ειρωνεία. Είναι ανταγωνιστική αλλά χωρίς να προσβάλλει τον άλλον. Μπορεί να δεχτεί την αρνητική κριτική γιατί πολύ απλά… δεν τη νοιάζει! Οι επιλογές της αφορούν την ποιότητα και αυτό σημαίνει ότι κάποιες φορές μπορεί να είναι ακριβές. Θα ήθελε να ήταν οι Ελληνίδες πιο τολμηρές στο στυλ τους. Δεν της αρέσει όταν βλέπει ασύνδετη πληροφορία σε ένα look. Θα προσπαθήσει να είναι δίκαιη και όχι αυστηρή.