MEDIA

Τι θα δούμε απόψε σε MasterChef και Survivor – Κάποιοι τρώνε, άλλοι πεινάνε

Τι θα δούμε απόψε σε MasterChef και Survivor – Κάποιοι τρώνε,  άλλοι πεινάνε
Οι κριτές του MasterChef.

MasterChef: Τα δύο ριάλιτι θα προσπαθήσουν να κερδίσουν το κοινό, το ένα με τις μαγειρικές μονομαχίες και το άλλο με τους στίβους μάχης.

Είναι τα δύο ριάλιτι που, το δεύτερο μισό της χρονιάς, τραβούν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. «MasterChef» και «Survivor All Star» επιφυλάσσουν πολλές ανατροπές στα αποψινά τους επεισόδια και αναμένουμε να δούμε ποιο από τα δύο πρότζεκτ θα κερδίσει στη μάχη της τηλεθέασης.

Απόψε, στις κουζίνες του διαγωνισμού μαγειρικής του STAR, οι επίδοξοι μάγειρες συνεχίζουν να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να κερδίσουν τη λευκή ποδιά και να μπουν στο σπίτι, ή έστω τη μαύρη για να έχουν μία δεύτερη ευκαιρία. Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, με την εξαιρετική, ανατρεπτική αίσθηση χιούμορ, που τους χαρακτηρίζει, τους υποδέχονται στο δεύτερο επεισόδιο των οντισιόν.

Την ίδια ώρα που κάποιοι τρώνε καλά, άλλοι πεινάνε στον Άγιο Δομίνικο! Στο νέο επεισόδιο του «Survivor All Star», βλέπουμε πως οι προμήθειες τελειώνουν και οι παίκτες φτάνουν στα όριά τους. Ο αποψινός αγώνας ασυλίας θα κρίνει εάν η κόκκινη ομάδα θα είναι εκείνη που θα χάσει έναν παίκτη της ή θα οδηγηθεί στην κάλπη και η μπλε ομάδα. Στο Συμβούλιο του νησιού ο Σπύρος Μαρτίκας κάνει λόγο για προδοσία ενώ νέα σχέδια και στρατηγικές αποκαλύπτονται από άλλους Survivors. Με ποια κριτήρια θα ψηφίσει απόψε η ομάδα που θα χάσει τον αγώνα; Θα υπερισχύσει το αγωνιστικό ή οι φιλίες και οι συμμαχίες θα κάνουν την έκπληξη; Ένα Συμβούλιο…. φωτιά φέρνει αναπάντεχες εξελίξεις και πολλές ίντριγκες.

Σύμφωνα με spoiler, πάντως, η ομάδα των Διασήμων αναμένεται να επιστρέψει στις νίκες απόψε, παρά το γεγονός ότι η Κατερίνα Δαλάκα δεν θα αγωνιστεί. Η αθλήτρια έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου και θα παραμείνει για να ξεκουραστεί και να αναρρώσει. Οι Μπλε, λοιπόν, θα πρέπει να βγάλουν έναν παίκτη τους στον τάκο και αύριο θα δούμε την αποχώρηση της εβδομάδας.

Σχετικές ειδήσεις

Τηλεθέαση: Χαμός στην prime time – Τι έκαναν σειρές, MasterChef, Survivor

MasterChef - Νίκος Τράκας: «Ξύπνησα και τα μισά μου μαλλιά ήταν στο κρεβάτι»

MasterChef 2023: Όλες οι auditions της πρεμιέρας – Αυτοί πήραν την ποδιά