Δήμητρα Ματσούκα σε Φώτη Σεργουλόπουλο: «Και εσύ μαζί μου μεγάλωσες;»

Newsbomb

GLOMEX

Η επική απάντηση της Δήμητρας Ματσούκα στον Φώτη Σεργουλόπουλο όταν της είπε ότι του έχει στιγματίσει την τηλεοπτική του ζωή. 

Η Δήμητρα Ματσούκα έδωσε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ, «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν», καλεσμένη στην παρέα του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά.

Η καλλονή ηθοποιός αρχικά ανέφερε το πόσο χαρούμενη είναι που βρέθηκε στην εκπομπή των δύο παρουσιαστών λέγοντας ότι «είναι ενημερωτική, ψυχαγωγική και είναι πολύ ωραίο το δίδυμο των παρουσιαστών».

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μάλιστα θέλοντας να ευχαριστήσει την ηθοποιό για τα καλά της λόγια αποκάλυψε ότι την γνωρίζει πάρα πολλά χρόνια και πως του έχει στιγματίσει την τηλεοπτική του ζωή. Τότε η Δήμητρα Ματσούκα απάντησε στον παρουσιαστή με την επική ατάκα: «Μεγάλωσες και εσύ μαζί μου;».

Τότε ο Φώτης Σεργουλόπουλος προσπάθησε να τα «μαζέψει» και είπε: «Δεν μεγάλωσα, συμπορευθήκαμε. Η πρώτη χρονιά που είμαι εγώ στο MEGA, είναι η πρώτη χρονιά που κάνει η Δήμητρα το «Κάτι τρέχει με τους δίπλα». Ήταν τότε που είχε κάνει τόσο μεγάλη επιτυχία. Τότε λοιπόν τους είχαμε καλέσει και είχαμε κάνει και ένα χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν μαζί».

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved