MEDIA

Survivor All Star: Αγγελόπουλος, Τριαντάφυλλος, Καφετζής και Σπαλιάρας είπαν «όχι»

Survivor All Star: Αγγελόπουλος, Τριαντάφυλλος, Καφετζής και Σπαλιάρας είπαν «όχι»

Για κάποιους από τους πρώην συμμετέχοντες δεν υπάρχει ούτε σαν σκέψη στο μυαλό τους το να ξαναταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο, παρά τα δελεαστικά ποσά και την επιθυμία των φανατικών να τους δουν να αγωνίζονται στο Survivor All Star

Το «Survivor All Star» φαίνεται ότι αποτέλεσε μία εξαιρετική πρόταση για πολλούς από τους πρώην Survivors, καθώς τόσο η προβολή που τους δίνεται είναι μεγάλη όσο και τα χρήματα με τα οποία αμείβονται είναι πολλά. Ωστόσο, για κάποιους από τους πρώην συμμετέχοντες δεν υπάρχει ούτε σαν σκέψη στο μυαλό τους το να ξαναταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο, παρά τα δελεαστικά ποσά και την επιθυμία των φανατικών να τους δουν να αγωνίζονται.

Πρώτος στην λίστα, ο Τριαντάφυλλος! Ο Ντάφυ του «Survivor», που απέκτησε φανατικό κοινό και έσπασε κάθε ρεκόρ στις ψηφοφορίες του κόσμου, δεν τα βρήκε με την παραγωγή κι έτσι ο all star κύκλος στερήθηκε έναν από τους πιο δημοφιλείς παίκτες. «Σταματήστε όλο αυτό με το Survivor ότι θα μπω και θα πάρω τρελά λεφτά. Κάποιοι εδώ και εκεί που βρίζετε, μακάρι να γινόταν κάτι και να με γνωρίζατε από κοντά για να δείτε ποιος είμαι. Αν και έχω κάνει τρελή προετοιμασία και θα είχε πολλή πλάκα με αυτό που θα βλέπατε, όσα λεφτά και να μου δώσουν δεν θα πάω ποτέ γιατί το παν δεν είναι τα λεφτά ρε. Επιτέλους έχω ένα παιδί και πάνω απ’ όλα βάζω αυτό, όποιος θέλει το καταλαβαίνει, όποιος δεν θέλει ας συνεχίσει να βρίζει», έγραψε ο τραγουδιστής στο Instagram βάζοντας τελεία στις φήμες που τον ήθελαν να εισβάλει στο παιχνίδι έστω και καθυστερημένα.

Πολυσυζητημένος και ένας από τους παίκτες που έχουν γράψει ιστορία στον Άγιο Δομίνικο, ο Τζέιμς Καφετζής δεν βρέθηκε στο «Survivor All Star». «Εγώ δεν θα είμαι. Μόνο ο Γιώργος Λιανός µε είχε ρωτήσει αν “ψήνοµαι” να πάω. ∆εν θέλω να ξαναπάω, γιατί η ιστορία γράφεται µία φορά και δεν επαναλαμβάνεται», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά. Να σημειωθεί ότι ο πρώην παίκτης βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον Ατζούν Ιλιτζαλί λόγω της συμμετοχής του στο «J2US». Αγωγή σε βάρος του Τζέιμς Καφετζή κατέθεσε ο Τούρκος παραγωγός, ζητώντας του το ποσό των 100.000 ευρώ για τη συμμετοχή του στο μεγάλο σόου του ALPHA.

«Δεν πέρασα εργομετρικά τεστ για το Survivor. Να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά, να το απολαύσουν, να γυρίσουν όλοι υγιείς. Όπως καταλάβατε δεν θα είμαι. Το έχω αποφασίσει μέσα μου, δε νομίζω να αλλάξει κάτι. Το έχω πει στην παραγωγή. Με τιμά η πρότασή τους και αισθάνομαι λίγο άβολα με τον κόσμο που θέλει να με δει, γιατί έχω δεχτεί πολλά μηνύματα και είναι πολύ όμορφο ο κόσμος να θέλει να σε δει, αλλά μέσα μου αισθάνομαι ότι θέλω να κάνω άλλα πράγματα στην ελληνική τηλεόραση», ανέφερε ο Γιάννης Σπαλιάρας ξεκαθαρίζοντας ότι αρνήθηκε την πρόταση για το ριάλιτι επιβίωσης. Να σημειωθεί ότι το μοντέλο και ηθοποιός συμμετείχε, το 2017, και ξεχώρισε πολύ με τον κόσμο να τον στηρίζει.

Εκείνος, όμως, που λάμπει διά της απουσίας του είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Από την πρώτη στιγμή είχε γίνει γνωστό ότι ο παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί τάζει γη και ύδωρ στον πρώτο νικητή του «Survivor» του ΣΚΑΪ για να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο, καθώς θεωρεί ότι μπορεί να απογειώσει το φορμάτ. Και όντως έτσι είναι. Ο Ντάνος του τηλεοπτικού κοινού, που από την πρώτη στιγμή τότε είχε δείξει τη δυναμική του και είχε μετατραπεί σε λαϊκό είδωλο για τους φανατικούς του ριάλιτι, είναι το πρώτο πρόσωπο που μάς έρχεται στο μυαλό λέγοντας τη λέξη «Survivor».
Εκείνος, ωστόσο, φρόντισε με κατηγορηματικές δηλώσεις να διαψεύσει την οποιαδήποτε εμπλοκή του με το εν λόγω πρότζεκτ, αναφέροντας χαρακτηριστικά στις κάμερες: «Πριν περίπου 10 μέρες πραγματοποιήθηκε μια συνάντηση με την παραγωγή του Survivor. Η πρότασή τους ήταν να παίξω στο All Star. Δεν είναι εφικτό να συμμετάσχω ως παίκτης. Έχω υπογράψει για μια άλλη συνεργασία που δεν έχει να κάνει με το Survivor. Δεν είναι ότι φοβάμαι κάποιον ή κάτι, γιατί το είδα κι αυτό. Δεν μου επιτρέπεται να συμμετάσχω λόγω της άλλης συνεργασίας που υπέγραψα».