MEDIA

Survivor All Star Spoiler 22/1: Εκτός αγώνων ξανά η Δαλάκα με απόφαση γιατρών

Survivor All Star Spoiler 22/1: Εκτός αγώνων ξανά η Δαλάκα με απόφαση γιατρών
Η Κατερίνα Δαλάκα.
Glomex

Survivor All Star Spoiler: Οι πρώτες πληροφορίες που έρχονται απο τον Άγιο Δομίνικο κάνουν λόγο για απαίτηση των γιατρών να μείνει η Κατερίνα Δαλάκα εκτός αγώνων.

Στα τελευταία επεισόδια του Survivor All Star η Κατερίνα Δαλάκα δεν συμμετέχει στα αγωνίσματα λόγω προβλημάτων υγείας. Οι γιατροί την είχαν συμβουλέψει να μείνει εκτός αγωνισμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Πρωινό μας», η Κατερίνα Δαλάκα βγαίνει εκτός αγωνισμάτων για τουλάχιστον δύο ημέρες καθώς βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Τι συνέβη με την Δαλάκα πριν μπει στο Survivor All Star

Υπενθυμίζεται ότι αυτή είναι η τρίτη φορά που η Κατερίνα Δαλάκα μπαίνει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Αρχικά την είδαμε και την γνωρίσαμε στο Survivor 2 όπου κέρδισε την δεύτερη θέση μιας και ο Ηλίας Γκότσης της πήρε το έπαθλο μέσα από τα χέρια, ωστόσο, στο Survivor 3 κατάφερε να πάρει αυτό που ήθελε… το χρηματικό ποσό, το έπαθλο και τα δώρα που ακολούθησαν. Φέτος την βλέπουμε στο All Star και για ακόμη μια φορά στην ομάδα των Διάσημων.

Οι αγωνιστικές της επιδόσεις όμως δεν είναι αυτές που όλοι οι τηλεθεατές περίμεναν να δουν. Είναι μια από τις πιο δυνατές κοπέλες, όμως φέτος έχει απογοητεύσει με τα ματσαρίσματα της, γεγονός που έχει σχολιαστεί έντονα και στο twiiter.

Σχετικές ειδήσεις

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Ξέσπασε σε κλάματα για την αποχώρησή της από το Survivor All Star

Survivor All Star: Έφτασε η ώρα για ξύλο μεταξύ των παικτών και φθηνό reality

Survivor All Star: Ο Λιανός βγάζει στη «σέντρα» τον Πρίαμο για τις κρυφές συναντήσεις