MEDIA

Αλέξης Παππάς σε Τζέιμς Καφετζή: «Τραβάς την προσοχή για να μπεις στο Survivor»

Αλέξης Παππάς σε Τζέιμς Καφετζή: «Τραβάς την προσοχή για να μπεις στο Survivor»
Ο Αλέξης Παππάς.
Glomex

Μια απίστευτη ένταση δημιουργήθηκε σήμερα στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» ανάμεσα στον Αλέξη Παππά και τον Τζέιμς Καφετζή.

Ένταση δημιουργήθηκε την Παρασκευή στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» ανάμεσα στον Αλέξη Παππά και τον Τζέιμς Καφετζή. Αφορμή στάθηκαν όσα δήλωσε ο Τζέιμς Καφετζής το περασμένο Σαββατοκύριακο στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, λεγόμενα τα οποία ο Αλέξης Παππάς διέψευσε.

Ο Τζέιμς Καφετζής, θέλοντας να ξεκαθαρίσει τι είχε συμβεί, παρενέβη τηλεφωνικά στον αέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου λέγοντας: «Όταν πήγα στη Σίσσυ Μπερδεύτηκα. Δεν ήταν μαζί μας ο Παππάς, ήμουν εγώ, ο Τριαντάφυλλος, ένας φίλος του και ο Παυλιδάκης. Τον Παππά τον πήραμε τηλέφωνο. Έκανα λάθος. Αυτό έγινε δύο χρόνια πριν. Σε είχε πάρει τηλέφωνο ο Ντάφυ και μπερδεύτηκα».

«Μπερδεύτηκες. Το κατάλαβα ότι μπερδεύτηκες αλλά εμένα μου φάνηκε ότι τραβάς την προσοχή για να μπεις πάλι στο Survivor», απάντησε με ειρωνικό ύφος ο Αλέξης Παππάς με τον Τζέιμς Καφετζή να απαντά: «Δε θέλω να μπω στο Survivor».

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star Spoiler 22/1: Εκτός αγώνων ξανά η Δαλάκα με απόφαση γιατρών

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Ξέσπασε σε κλάματα για την αποχώρησή της από το Survivor All Star

Survivor All Star: Έφτασε η ώρα για ξύλο μεταξύ των παικτών και φθηνό reality