MEDIA

Survivor All Star: Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έφτασε Ελλάδα - Βίντεο από την άφιξή της

Survivor All Star: Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έφτασε Ελλάδα - Βίντεο από την άφιξή της
gossip-tv.gr

Survivor All Star: Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη προσγειώθηκε στο Ελευθέριος Βενιζέλος - Βίντεο από την άφιξή της

Στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος προσγειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 20 Ιανουαρίου, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η παίκτρια που αποχώρησε δεύτερη από τον Άγιο Δομίνικο.

Η παίκτρια των Διασήμων είχε βρεθεί στον τάκο μαζί με τους Κώστα Παπαδόπουλο, Σπύρο Μαρτίκα και Καρολίνα Καλύβα, ωστόσο ήταν εκείνη που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους με αποτέλεσμα να φύγει και να σκορπίσει θλίψη στους συμπαίκτες της και ιδιαίτερα στον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Οι κάμερες την περίμεναν στο αεροδρόμιο για να πάρουν δύο μόνο λέξεις της, ωστόσο σύμφωνα με τους κανόνες και το συμβόλαιο της παραγωγής η παίκτρια δεν μπορούσε να μιλήσει, ενώ τις πρώτες της δηλώσεις μετά την άφιξή της θα τις κάνει στις εκπομπές του ΣΚΑΪ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν αρκετά ευγενική και εξήγησε ότι δεν μπορούσε να μιλήσει για την αποχώρησή της και το παιχνίδι.

Εκτός από τους ρεπόρτερ στο αεροδρόμιο την περίμεναν αγαπημένα της πρόσωπα για να την υποδεχθούν. Τότε η παρουσιάστρια έπεσε πάνω τους και τα αγκάλιασε με συγκίνηση.