MEDIA

My Style Rocks: «Πάγωσε» ο Σκουλός με την εμφάνιση διαγωνιζόμενης – «Θα παίξετε role games;»

My Style Rocks: «Πάγωσε» ο Σκουλός με την εμφάνιση διαγωνιζόμενης – «Θα παίξετε role games;»
Ο Δημήτρης Σκουλός και η Εύα Φούσκα.
Glomex

My Style Rocks: Η εμφάνιση της Εύας φάνηκε να μπέρδεψε τον Δημήτρη Σκουλό, ο οποίος βλέποντας την παίκτρια να φορά μάσκα που παρέπεμπε σε κουνέλι, ζήτησε να του εξηγήσει περισσότερα για την επιλογή της.

Οι διαγωνιζόμενες του My Style Rocks το μεσημέρι της Δευτέρας βρέθηκαν ξανά απέναντι από τους τρεις κριτές και αυτή τη φορά για το πρώτο Gala της φετινής σεζόν.

Οι εννέα διαγωνιζόμενες κλήθηκαν να επιμεληθούν λεπτομερώς τις εμφανίσεις τους, με θέμα το «bachelorette». Ωστόσο οι ενδυματολογικές τους επιλογές προκάλεσαν ποικίλα σχόλια στο πλατό του My Style Rocks.

Ο Δημήτρης Σκουλός βλέποντας την Εύα Φούσκα ζήτησε εξηγήσεις για την μάσκα – κουνελάκι!

«Θα έχει πολύ κόσμο στο bachelorette ή θα είστε μόνες σας; Για να μπω στο κλίμα τώρα, θα είστε μόνο γυναίκες και ντύθηκες έτσι; Θα παίξετε role games, κάτι;» ρώτησε «παγωμένος», ο Δημήτρης Σκουλός.

Εκείνη την ώρα παρενέβη η Κατερίνα Καραβάτου: «Δημήτρη, τους ζήτησε η νύφη να φορέσουνε κάτι που θα παραπέμπει σε κουνελάκι, αλλά με τη δική τους ματιά», ανέφερε η παρουσιάστρια του My Style Rocks για το concept που παρουσίασε η Εύα Φούσκα.

Σχετικές ειδήσεις

My Style Rocks: Η παρατήρηση του Δημήτρη Σκουλού - «Φαινόταν το ποπουδάκι σου»

My style rocks: Καβγάς και κλάματα! «Μη με ξαναπείς κορίτσι σου»

My Style Rocks: Το σέξι ατύχημα διαγωνιζόμενης