MEDIA

Αντώνης Κανάκης: Για πρώτη φορά η μητέρα του στην τηλεόραση

Αντώνης Κανάκης: Για πρώτη φορά η μητέρα του στην τηλεόραση
Facebook / Antonis Kanakis Official

Ο Αντώνης Κανάκης άκουγε συγκινημένος τα τρυφερά λόγια της μητέρας του

Στο «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν καλεσμένος ο Αντώνης Κανάκης για μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη. Ο γνωστός παρουσιαστής, μίλησε για τη ζωή και την καριέρα του, ενώ ο Νίκος Χατζηνικολάου του είχε ετοιμάσει μια ξεχωριστή έκπληξη.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης εμφανίστηκε σε βίντεο η μητέρα του, Ευγενία Δούμα, η οποία μίλησε πρώτη φορά on camera για την παιδική του ηλικία, ενώ δήλωσε περήφανη για τον γιο της, κάτι το οποίο τον έκανε να συγκινηθεί.

«Σαν παιδί ήταν ένα ζωντανό, ζωηρό παιδί που όλη την ημέρα έπαιζε, έτρεχε, είχε φίλους παρέες. Έπαιξε τόσο πολύ, τα σημερινά παιδιά τόσο δεν παίζουν. Όταν πλέον άρχισε να ασχολείται με τον πειρατικό σταθμό, γιατί η μουσική ήταν η αδυναμία του, έτρωγε με την μουσική, κοιμόταν με την μουσική, έπαιζε με την μουσική, έγραφε διάβαζε με την μουσική και μια μέρα έρχεται και μου λέει “μαμά θα κάνω πειρατικό σταθμό”. Δεν ήξερα βέβαια πώς θα γίνει ο πειρατικός σταθμός επειδή τους κυνηγούσαν τότε, έπρεπε κάπου να στεγαστούν και γυρνάει και μου λέει “θα κάνω εδώ”. Πού εδώ, στο σπίτι; Και μου λέει “ναι, στο λουτρό”», περιέγραψε η μητέρα του παρουσιαστή του Ράδιο Αρβύλα.

Και πρόσθεσε: «Δεν ήξερα τι με περιμένει. Βγάλαμε τα πράγματα που είχαμε μέσα και βάλαμε τα μηχανήματα με τα καλώδια. Για δύο χρόνια δεν πηγαίναμε μέσα στο λουτρό κανένας. Ούτε κι έξω από το λουτρό μπορούσαμε να μιλήσουμε και να κουβεντιάσουμε γιατί ακουγόταν μέσα. Μια μέρα του λέω ρε Αντώνη τι θα κάνεις στη ζωή σου; Πειρατής θα γίνει; Και γυρνάει και μου λέει “μην στεναχωριέσαι μαμά. Θα γίνει ελεύθερη η ελληνική ραδιοφωνία κάποτε, όπως και η τηλεόραση θα γίνει ιδιωτική. Κάτι που δεν το είχα ακούσει πουθενά, από τον Αντώνη το έμαθα».

«Είναι εργατικός και τελειομανής»

«Ό,τι και να έκανε του είχα απόλυτη εμπιστοσύνη. Ήταν πολύ ώριμος για την ηλικία του. Πολλές φορές κουβεντιάζαμε πράγματα, βλέπαμε τηλεόραση μαζί, γελούσαμε, πείραζε ο ένας τον άλλον, πείραζε τον μπαμπά του, γενικότερα ήμασταν μια οικογένεια χαρούμενη και ο Αντώνης ήταν πολύ χαρούμενος άνθρωπος. Στην αρχή όταν τον είδα, και στο “κομφούζιο” όταν ήταν αλλά και στο TV100 μου έκανε εντύπωση αυτό το πράγμα και με έκανε χαρούμενη. Ό,τι και να κάνει όμως είναι τόσο εργατικός και τόσο τελειομανής που του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη», ανέφερε στη συνέχεια και θυμήθηκε το ΑΜΑΝ.

«Θυμάμαι τόσο στο ΑΜΑΝ υπήρχαν στιγμές που δεν ερχόταν 2-3 ημέρες στο σπίτι προκειμένου να κάθεται στο στούντιο και να ετοιμάζει την εκπομπή που έπρεπε να κάνει. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη γιατί έκανε πολύ ωραία οικογένεια, έχει μια γυναίκα πολύ όμορφη και πολύ καλό κορίτσι, που το αγαπώ πολύ. Τα παιδιά του είναι δύο πολύ χαριτωμένα αγγελούδια, ζωντανά, ζωηρά και άτακτα όπως ήταν και ο Αντώνης μικρός. Όταν έρχονται στο σπίτι για να τα δω, το σπίτι μου γίνεται… πώς μπαίνουν οι κλέφτες στα σπίτια και τα κάνουν άνω κάτω; Κάτι χειρότερο…».

«Λοιπόν Αντώνη μου είμαι πάρα πολύ περήφανη για σένα. Εύχομαι στη ζωή σου να είναι όλα καλά, κουράγιο, γιατί ξέρω ότι όλα από το χέρι σου περνάνε και να είσαι ευτυχισμένος ότι και να κάνεις σ’ αγαπώ πάρα πολύ να το ξέρεις», είπε κλείνοντας.

Ο Αντώνης Κανάκης συγκινημένος την ευχαρίστησε για όλα. «Κι εγώ σ’ αγαπώ μαμά. Μέσα από την καρδιά μου στο λέω και σ’ αγαπώ και σε ευχαριστώ πάρα πολύ που μεγαλώσαμε σε ένα σπίτι στο οποίο επικρατούσε η αγάπη και η χαρά τα δυο πιο ισχυρά καύσιμα για τις ψυχές των παιδιών και αυτό που στο μέλλον θα γίνουν», σχολίασε ο παρουσιαστής.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Διαβάστε επίσης:

Κανάκης: Η λατρεία στη σύζυγό του και η αποκάλυψη για τα παιδιά του

Αντώνης Κανάκης: Μας πλήγωσε σε ανθρώπινο επίπεδο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Κανάκης για Δημήτρη Οικονόμου: «Τα χάνεις με την κατρακύλα και το θράσος»