MEDIA

Survivor All Star spoiler 29/1: Αυτοί κερδίζουν την ασυλία και το έπαθλο φαγητού

 Survivor All Star spoiler 29/1: Αυτοί κερδίζουν την ασυλία και το έπαθλο φαγητού
Οι Survivors.
Glomex

Εντυπωσιακό θα είναι το αγώνισμα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας στο Survivor All Star.

Το πρώτο επεισόδιο Survivor All Star της εβδομάδας ξεκινά απόψε με ένα δύσκολο αγώνα ασυλίας σε υδάτινο στίβο. Τις προηγούμενες φορές που οι Μαχητές και οι Διάσημοι αγωνίστηκαν μέσα στο νερό, οι Μπλε είχαν δείξει μεγαλύτερη άνεση και είχαν καταφέρει να πάρουν την ασυλία.

Αυτή τη φορά όμως οι «Κόκκινοι» θα κάνουν την ανατροπή, θα βάλουν τα δυνατά τους και, σύμφωνα με τις πρόσφατες διαρροές, θα πάρουν την ασυλία και το έπαθλο φαγητού.

Έτσι στο αποψινό συμβούλιο οι μπλε θα πρέπει να δώσουν τον πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση της εβδομάδας ενώ οι Διάσημοι θα πάνε σαν παρατηρητές και με γεμάτο στομάχι.

Ποιος παίκτης από τους Μπλε θα βρεθεί αυτή τη φορά στον τάκο;

Survivor All Star: Οι νέοι παίκτες που μπαίνουν στο παιχνίδι

Στο επεισόδιο της Κυριακής θα δούμε έναν νέο παίκτη να καταφτάνει στον Άγιο Δομίνικο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος μπαίνει στους Μαχητές και η επιλογή δεν είναι τυχαία. Είναι από τους παίκτες που είχαν προκαλέσει μεγάλους καβγάδες, κατά το παρελθόν, τo 2018, ενώ είχε κατηγορήσει την Εύη Σαλταφερίδου για προδοσία επειδή μιλούσε με την απέναντι ομάδα.

Πληροφορίες θέλουν και την Ελευθερία Ελευθερίου να μπαίνει άμεσα στο παιχνίδι. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε μέσα από το «Happy Day» ότι η τραγουδίστρια ετοιμάζεται να αναχωρήσει σύντομα για το «Survivor All Star» καθώς έχει δεχθεί πρόταση από την τουρκική παραγωγή.

«Έτυχε χθες και έκανα μια κουβέντα. Η σχέση του Μάριου Πρίαμου με την Ελευθερία Ελευθερίου υπήρχε και ήταν πολύ ζεστή. Η Ελευθερία όταν έγινε η αποκάλυψη της σχέσης με την Καρολίνα, στενοχωρήθηκε πάρα πολύ, σοκαρίστηκε και πραγματικά σκέφτηκε μήπως δε θα έπρεπε να μπει. Γιατί καταλαβαίνει πως τα φώτα θα εστιάσουν εκεί και οι διαφορές της με τον Μάριο Πρίαμο θα λυθούν σε πανελλαδική εμβέλεια. Και δεν ειναι από τα κορίτσια που θέλουν να ξεπουλάνε την προσωπική τους ζωή. Ωστόσο επειδή υπάρχει μια συγκεκριμένη ανάγκη για την οικονομική συμφωνία που έχει κάνει, δε μπορεί να κάνει πίσω και θα μπει και μάλιστα πολύ σύντομα. Μπορεί να έχει ήδη φύγει ή να φεύγει», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή χαρακτηριστικά.

Άλλες πληροφορίες ήθελαν την Χριστίνα Κεφάλα να ετοιμάζεται για τον Άγιο Δομίνικο όμως νεότερα σενάρια θέλουν την Ελευθερία Ελευθερίου να παίρνει τη θέση της. Η τραγουδίστρια είχε δεχτεί τηλεφώνημα από την παραγωγή ήδη από τον Νοέμβριο και ήταν έτοιμη να μπει με την πρώτη φουρνιά παικτών. Αλλά έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα με την ιστορία με τον Μάριο και την Καρολίνα, η Ελευθερία δέχτηκε νέα πρόταση με συγκεκριμένο χρονικό όριο για να απαντήσει, προκειμένου να μπει στο παιχνίδι την επόμενη εβδομάδα.

Ελευθερία Ελευθερίου: Η αντίδραση όταν ρωτήθηκε για Μάριο Πρίαμο και Καρολίνα Καλύβα

Η Ελευθερία Ελευθερίου μίλησε για πρώτη φορά μετά την αποκάλυψη για το ειδύλλιο στο Survivor All Star ανάμεσα σε Μάριο Πρίαμο και Καρολίνα Καλύβα.

Η τραγουδίστρια, το τελευταίο διάστημα, έχει απασχολήσει τα media, καθώς τα δημοσιεύματα τη θέλουν ζευγάρι με τον Μάριο Πρίαμο.

«Όταν δεν γνωρίζεις κάτι δεν μπορείς και να πεις κάτι. Αυτά με τον Μάριο σίγουρα δεν μπορώ να τα σχολιάσω με τίποτα. Απλά το μόνο που έχω να πω είναι ότι λυπάμαι, προφανώς δεν γνωρίζουν το τι έχει γίνει, δεν είναι εις γνώσιν τους, οπότε όταν έρθει η ώρα θα διαχειριστούν όπως είναι», σχολίασε η Ελευθερία Ελευθερίου στην εκπομπή «Γεια σου».

Όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο για εάν είναι ζευγάρι με τον Μάριο Πρίαμο, η τραγουδίστρια δεν θέλησε να απαντήσει: «Αυτό δεν θέλω να το σχολιάσω, ευχαριστώ», είπε η Ελευθερία Ελευθερίου στην κάμερα του ΣΚΑΪ.

Ανατροπή στην προβολή επεισοδίων

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του καναλιού του Φαλήρου, το «Survivor All Star» πλέον θα προβάλλεται και τα βράδια της Πέμπτης. Έτσι, οι τηλεθεατές θα παρακολουθούν τους στίβους μάχης των Κόκκινων και των Μπλε, από Κυριακή μέχρι και Πέμπτη.

Αυτό σημαίνει ότι για τους παίκτες τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα, καθώς θα πρέπει να γυρίζουν περισσότερα επεισόδια. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, θα αρχίσουμε να βλέπουμε και τα έπαθλα επικοινωνίας που για τους Survivors είναι πολύ σημαντικά.

Η εν λόγω εξέλιξη, πάντως, δημιουργεί πονοκέφαλο στους ανταγωνιστές που ήδη έχουν αλλάξει αρκετά τον προγραμματισμό τους για λογαριασμό του πρότζεκτ.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star: Οι «μπηχτές» για Καρολίνα, η νικήτρια ομάδα και ο νέος παίκτης

Survivor All Star: Ο Μπο και η Ελευθερία Ελευθερίου έκαναν unfollow στην Καρολίνα

Survivor All Star: Οι νέοι παίκτες και η εμπλοκή με την Ελευθερία Ελευθερίου