MEDIA

Survivor All Star spoiler 29/1: Ανατροπή με τους νικητές της ασυλίας - Αυτό είναι ο πρώτος υποφήφιος

Survivor All Star spoiler 29/1: Ανατροπή με τους νικητές της ασυλίας - Αυτό είναι ο πρώτος υποφήφιος
Survivor All Star: Ποιος παίκτης θα βρεθεί αυτή τη φορά στον τάκο;

Survivor All Star: Η ομάδα που θα νικήσει και ο παίκτης θα βρεθεί αυτή τη φορά στον τάκο;

Ανατρεπτικό αναμένεται το σημερινό επεισόδιο στο Survivor. Οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν έναν δύσκολο αγώνα ασυλίας σε υδάτινο στίβο. Τις προηγούμενες φορές που οι Μαχητές και οι Διάσημοι αγωνίστηκαν μέσα στο νερό, οι Μπλε είχαν δείξει μεγαλύτερη άνεση και είχαν καταφέρει να πάρουν την ασυλία.

Αυτή τη φορά όμως οι «Κόκκινοι» θα κάνουν την ανατροπή, θα βάλουν τα δυνατά τους και, σύμφωνα με τις πρόσφατες διαρροές, θα πάρουν την ασυλία και το έπαθλο φαγητού.

Έτσι στο αποψινό συμβούλιο οι μπλε θα πρέπει να δώσουν τον πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση της εβδομάδας ενώ οι Διάσημοι θα πάνε σαν παρατηρητές και με γεμάτο στομάχι.

Στη συνέχεια οι δύο ομάδες θα οδηγηθούν απόψε στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να μάθουν ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Στο αποψινό συμβούλιο οι μπλε θα πρέπει να δώσουν τον πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση της εβδομάδας ενώ οι Διάσημοι που θα κερδίσουν την ασυλία θα πάνε σαν παρατηρητές και με γεμάτο στομάχι.

Ο Γιώργος Λιανός θα καταμετρήσει τις ψήφους και θα ανακοινώσει πως ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα στο «Survirvor All Star» είναι ο Κρις Σταμούλης.