MEDIA

Survivor All Star - Σπύρος Μαρτίκας: «Ο Ηλίας Γκότσης άλλα λέει και άλλες είναι οι πράξεις του»

Survivor All Star - Σπύρος Μαρτίκας: «Ο Ηλίας Γκότσης άλλα λέει και άλλες είναι οι πράξεις του»
Ο Σπύρος Μαρτίκας.
Glomex

Το πρώτο επεισόδιο της εβδομάδας του Survivor All Star ξεκίνησε πριν από λίγο και οι παίκτες των δύο ομάδων άρχισαν το… κράξιμο με τον Σπύρο Μαρτίκα να βάζει στον στόχο τον Ηλία Γκότση.

Μια ακόμα εβδομάδα του Survivor All Star ξεκίνησε. Στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε έναν εντυπωσιακό στίβο μάχης με έπαθλο την ασυλία. Μία από τις δύο ομάδες θα οδηγηθεί στο συμβούλιο του νησιού με σκοπό να ψηφίσει έναν παίκτη προς αποχώρηση.

Το νέο επεισόδιο της εβδομάδας του Survivor All Star ξεκίνησε πριν από λίγο και οι παίκτες των δύο ομάδων άρχισαν να σχολιάζουν την υποψηφιότητα του Κρις Σταμούλη. Άλλοι τάχθηκαν υπέρ της απόφασης αυτής ενώ άλλοι κατά.

Mάλιστα οι Διάσημοι είναι αισιόδοξοι ότι θα συνεχίσουν τις νίκες στους στίβους μάχης.

Από την πλευρά του ο Σπύρος Μαρτίκας τα «έβαλε» με τον Ηλία Γκότση καθώς είπε: «Εντυπωσιακή η ομάδα των Μπλε. Είναι τόσο προβλέψιμοι και ενοχλούνται που τόσο εύκολα καταλαβαίνουμε τι κάνουν. Ενοχλούνται που ακούν τις αλήθειες από την ομάδα τους. Παίζοντας αυτό το παιχνίδι δεν μπορείς να γυρίσεις την πλάτη σε προθέσεις. Δεν μπορείς να γυρίσεις την πλάτη στον Ηλία Γκότση που άλλα λέει και άλλες είναι οι πράξεις του. Άλλα θέλει να πουλήσει στον κόσμο και άλλα κάνει στην ομάδα και για τον εαυτό του. Πολύ εύστοχα ο Κρις αποκάλυψε τις αλήθειες τους».

Σχετικές ειδήσεις

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η κοινή επαγγελματική φωτογράφιση με τη σύντροφό του, Δήμητρα Βαμβακούση

Survivor All Star Spoiler: Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor All Star Spoiler 30/1: Η «κλίκα», ο «αρχηγός» και o αγώνας ασυλίας – Όλα όσα θα δούμε απόψε