MEDIA

Survivor All Star: Ο κακός χαμός στην καλύβα των Μπλε - Το παράπονο του Κρις Σταμούλη

Survivor All Star - Σπύρος Μαρτίκας: «Ο Ηλίας Γκότσης άλλα λέει και άλλες είναι οι πράξεις του»
Ο Κρις Σταμούλης.
Glomex

Survivor All Star:Κακή η κατάσταση στους Μπλε μετά την τελευταία ψηφοφορία.

Το νέο επεισόδιο της εβδομάδας του Survivor All Star ξεκίνησε πριν από λίγο και οι παίκτες των δύο ομάδων άρχισαν τις εντάσεις με τους Μπλε να διαπληκτίζονται μετά την υποψηφιότητα του Κρις Σταμούλη. Άλλοι τάχθηκαν υπέρ της απόφασης αυτής ενώ άλλοι κατά.

Κακή η κατάσταση στους Μπλε μετά την τελευταία ψηφοφορία. Ο Κρίς Σταμούλης είπε: «Επειδή είπα κάποιες αλήθειες χθες στο συμβούλιο αρκετά παιδιά από την κόκκινη ομάδα σχεδόν το σύνολο συμφώνησε με τα λεγόμενα μου και είπα το αυτονόητο ότι ήμουν η εύκολη λύση επειδή ήμουν καινούργιος παίκτης».

Στην παραλία των Διάσημων επικρατεί αισιοδοξία καθώς μετά τις δύο σερί νίκες έχουν την πεποίθηση ότι θα συνεχίσουν να έχουν το πάνω χέρι στους στίβους μάχης.

Από την πλευρά του ο Σπύρος Μαρτίκας τα «έβαλε» με τον Ηλία Γκότση καθώς είπε: «Εντυπωσιακή η ομάδα των Μπλε. Είναι τόσο προβλέψιμοι και ενοχλούνται που τόσο εύκολα καταλαβαίνουμε τι κάνουν. Ενοχλούνται που ακούν τις αλήθειες από την ομάδα τους. Παίζοντας αυτό το παιχνίδι δεν μπορείς να γυρίσεις την πλάτη σε προθέσεις. Δεν μπορείς να γυρίσεις την πλάτη στον Ηλία Γκότση που άλλα λέει και άλλες είναι οι πράξεις του. Άλλα θέλει να πουλήσει στον κόσμο και άλλα κάνει στην ομάδα και για τον εαυτό του. Πολύ εύστοχα ο Κρις αποκάλυψε τις αλήθειες τους».

Ο Νίκος Μπάρτζης μεταξύ άλλων είπε: «Τα λεφτά είναι πολλά. Η "στρατηγική" στους Μαχητές είναι να μείνουν όσο παραπάνω μπορούν στο παιχνίδι»

Σχετικές ειδήσεις

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η κοινή επαγγελματική φωτογράφιση με τη σύντροφό του, Δήμητρα Βαμβακούση

Survivor All Star Spoiler: Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor All Star Spoiler 30/1: Η «κλίκα», ο «αρχηγός» και o αγώνας ασυλίας – Όλα όσα θα δούμε απόψε