MEDIA

Survivor All Star Spoiler (31/1): Αυτή η ομάδα κερδίζει την τρίτη ασυλία - Xάος στο συμβούλιο

Survivor All Star Spoiler (31/1): Αυτή η ομάδα κερδίζει την τρίτη ασυλία - Xάος στο συμβούλιο

Survivor All Star Spoiler: Άνω-κάτω γίνεται το συμβούλιο μετά τη «βόμβα» του Νίκου Μπάρτζη - Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα

Συγκλονιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο Survivor All Star καθώς αναμένεται να συμβούν... πολλά και διάφορα γεγονότα που σίγουρα θα επηρεάσουν την πορεία ορισμένων παικτών στο παιχνίδι.

Αρχικά μένει να δούμε ποια ομάδα θα κερδίσει την τρίτη ασυλία και ποιος παίκτης θα συμπληρώσει την τετράδα των υποψηφίων παικτών προς αποχώρηση. Ήδη στον «τάκο» βρίσκονται τρεις παίκτες των Μπλε. Ο Κρις Σταμούλης, η Εύη Σαλταφερίδου και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Αλλά το κοινό θα παρακολουθήσει και κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί στο ριάλιτι. Όπως φαίνεται και από το trailer της Τρίτης, ξέσπασε φωτιά σε μια από τις καλύβες της μπλε ομάδας, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν καταστάσεις που δεν έχουν ξαναζήσει οι παίκτες.

Παράλληλα, εντύπωση προκαλεί η κίνηση του Ηλία Γκότση ο οποίος αντί να ρίξει νερό (που υπάρχει… άφθονο…) έριξε ξύλα με αποτέλεσμα την αναζωπύρωση της εστίας.

Ωστόσο μια δεύτερη «φωτιά» θα ξεσπάσει αργότερα στο συμβούλιο του νησιού, μετά το αγώνισμα της ασυλίας

Η αποκάλυψη - βόμβα του Μπάρτζη

Εκεί, ο Νίκος Μπάρτζης αποκάλυψε πως έπιασε έναν παίκτη στο δάσος, να μιλάει στο κινητό τηλέφωνο. Αν και δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο ποιον παίκτη εννοεί, ακούγεται να λέει «η Ασημίνα».

Οι παίκτες μετά από αυτή την αποκάλυψη ξεσηκώθηκαν, με πρώτο και καλύτερο τον Τάκη Καραγκούνια. Βλέπουμε μάλιστα μερικούς από αυτούς να αποχωρούν έξαλλοι.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, το trailer με τα όσα θα παρακολουθήσει το τηλεοπτικό κοινό του Survivor All Star το βράδυ της Τρίτης.

Αυτή η ομάδα κερδίζει την τρίτη ασυλία

Αυτό που αναφέρουν τα Spoiler, είναι το σερί των Διασήμων δεν θα σπάσει ούτε σήμερα. Έτσι νικήτρια στο σημερινό αγώνισμα ασυλίας θα είναι η Κόκκινη ομάδα κάνοντας το 3-0 έναντι των Μπλε. Έτσι για πρώτη φορά οι Κόκκινοι πάνε στο συμβούλιο αποχώρησης χωρίς υποψήφιο παίκτη. Από την άλλη οι Μπλε θα έχουν και τέταρτο υποψήφιο κι έτσι σίγουρα θα αποχαιρετήσουν ένα μέλος της ομάδας τους