MEDIA

OPEN: Ποιο πρόγραμμα σαρώνει στους πίνακες τηλεθέασης

OPEN: Ποιο πρόγραμμα σαρώνει στους πίνακες τηλεθέασης

Το OPEN μπορεί να υπερηφανεύεται για μία σειρά, που έχει κερδίσει ένα μεγάλο μερίδιο κοινού.

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν ανήκει στη μυθοπλασία. Οι σειρές έχουν αγκαλιαστεί από τους τηλεθεατές και, οι περισσότερες από αυτές, σαρώνουν στους πίνακες της Nielsen. Η μεγάλη ανατροπή έρχεται από το OPEN, που έχει καταφέρει να συζητιέται με μία παραγωγή μυθοπλασίας.

Ο «Έρωτας Φυγάς», κάθε απόγευμα, καθηλώνει το κοινό και αυτό αποτυπώνεται στις μετρήσεις. Χαρακτηριστικά, χθες Δευτέρα, έκανε 17% στο σύνολο και φιγούραρε στην 9η θέση του top 10 με τα προγράμματα με την υψηλότερη τηλεθέαση για όλη την ημέρα.

Η σειρά, σε σκηνοθεσία του Βασίλη Τσελεμέγκου σε συνεργασία με τον Παναγιώτη Πορτοκαλάκη, διασκευή σεναρίου της Ρένας Ρίγγα και επιμέλεια σεναρίου του Δημήτρη Αποστόλου, με ένα μοναδικό καστ πρωταγωνιστών, δίνει ζωή και διάσταση σε χαρακτήρες που παλεύουν με διαχρονικά κοινωνικά στερεότυπα και βιώνουν πάθη, συγκρούσεις, προδοσίες, προκαλώντας το δίκαιο.

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Η Ευγενία δίνει τελεσίγραφο στο Μάρκο: το πιστόλι σου ή εγώ. Η Γεωργία κάνει δύσκολη τη ζωή της Στέλλας και κάνει να πιάσει στα πράσα το Στρατή αλλά εκείνος την παγιδεύει! Η Αλεξάνδρα επικοινωνεί με το Μάρκο κι εκείνος της ζητά να μην τον ξαναενοχλήσει. Ο Νικόλας ζητάει βοήθεια από το Στέφανο αλλά απογοητεύεται από την αντίδρασή του. Η χωροφυλακή ανακαλύπτει το πτώμα του Μήτσου ενώ ο Σπύρος είναι στο σπίτι της Μαργέτας έτοιμος να ξεκινήσει τη συνέντευξή τους. Ο Ιάσωνας ζητάει τη βοήθεια της Αλεξάνδρας για να τα βρουν με το Φίλιππο και τη Δήμητρα. Αποτυγχάνουν αλλά αυτό θα τους ενώσει.

Ο Σπύρος παίρνει συνέντευξη από την Μαργέτα για την εποχή της Κατοχής χωρίς να καταφέρει να εκμαιεύσει πληροφορίες για την οικογένεια Δεμερτζή. Η Ελπίδα λαμβάνει εξώδικο με το οποίο της ζητάει ο Ιάσωνας και η Μαργέτα όλα τα λεφτά που της έχουν δώσει κατά καιρούς πίσω. Ζητάει τη βοήθεια του Μάρκου. Οι εργάτες του Δεμερτζή τσακώνονται άσχημα με τους εργάτες του Μάρκου για το ποιοι από τους δυο θα μείνουν στα καταλύματα. Ο Κωστάκης προσπαθεί να πέσει τον Ιάσωνα να φύγουν εκδρομή. Η Γεωργία ορμάει να ξεμαλλιάσει τη Στέλλα που φλερτάρει με τον Στρατή και τη σταματάει η Μαργέτα. Η Άννα και ο Νικόλας έχουν τη συμπαράσταση των γονιών του. Η Αλεξάνδρα αγοράζει καινούρια κούνια για το μωρό και παρακαλεί τη Μαργέτα να τη λυπηθεί και να τη βοηθήσει να πάρει ξανά το παιδί της πίσω.

Σχετικές ειδήσεις

My Style Rocks: Γονάτισε και της έκανε πρόταση γάμου στο τηλεπαιχνίδι μόδας

Survivor All Star Spoiler: Αυτή είναι η παίκτρια που «πιάστηκε» με την Ασημίνα

Survivor All Star: Τα σενάρια για την τιμωρία της Ασημίνας που «πιάστηκε» με κινητό