MEDIA

Survivor All Star Spoiler: Αυτή είναι η παίκτρια που «πιάστηκε» με την Ασημίνα

Survivor All Star Spoiler: Αυτή είναι η παίκτρια που «πιάστηκε» με την Ασημίνα

Η μία αποκάλυψη μετά την άλλη έρχονται στο Survivor All Star.

Από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, όπου και προβλήθηκε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου του «Survivor All Star», οι φανατικοί του ριάλιτι ασχολούνται με τις αποκαλύψεις του Νίκου Μπάρτζη.

Ο παίκτης των Κόκκινων, στο συμβούλιο του νησιού, μοιράζεται με τους συμπαίκτες του ότι έχει δει παίκτριες της ομάδας του να βρίσκονται στο δάσος με κινητό και να επικοινωνούν. Τότε προκαλείται πανικός, με τους Μπλε να φεύγουν από το χώρο σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

«Εγώ έπιασα μέσα στο δάσος άνθρωπο με κινητό. Σας το λέω να το ξέρετε», λέει ο Νίκος Μπάρτζης και ακούγεται να αποκαλύπτει το όνομα της Ασημίνας Χατζηανδρέου. Οι παίκτες ξεσπούν, με πρώτο τον Τάκη Καραγκούνια που λέει «εγώ αποχωρώ τώρα», ενώ τον ακολουθούν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Σύμφωνα με spoilers, η Ασημίνα δεν ήταν μόνη της αλλά είχε και παρέα μία συμπαίκτριά της. Όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για την Κατερίνα Δαλάκα.

Αναμένουμε να δούμε ποια θα είναι η τιμωρία τους, με πολλούς να θεωρούν ότι θα αποβληθούν. Ένας από τους αυστηρούς όρους του συμβολαίου που υπέγραψαν οι Survivors, αφορούσε στην απαγόρευση επικοινωνίας με τον έξω κόσμο. Ο Νίκος Παρτσώλης, μέσα από την εκπομπή «Πρωινό Μας» του ΣΚΑΪ, ξεκαθάρισε μάλιστα ότι οι ποινές του «Survivor All Star» είναι πολύ πιο σκληρές σε σχέση με τους προηγούμενους κύκλους.

H αντίδραση του Χρήστου Δάντη

«Είδα έναν τρέιλερ με έναν Ιούδα που καταδίδει», είπε ο Χρήστος Δάντης «σφάζοντας» τον Νίκο Μπάρτζη στις κάμερες των εκπομπών. Ο τραγουδιστής και η Ασημίνα είναι ζευγάρι, τα τελευταία χρόνια, με τον πρώτο να την στηρίζει πολύ τόσο μέσα από τα social media όσο και μέσα από εκπομπές. Να σημειωθεί ότι αρνήθηκε να απαντήσει στο αν επικοινώνησε μαζί του η παίκτρια των Κόκκινων.