MEDIA

Survivor All Star: Αρπάχτηκαν Ρία και Μαριαλένα - «Έσπασε» η Εύη μετά την ψηφοφορία της ομάδας της

Survivor All Star: Αρπάχτηκαν Ρία και Μαριαλένα - «Έσπασε» Η Εύη μετά την ψηφοφορία της ομάδας της
Η Εύη.

Survivor All Star: Γεμάτο εντάσεις αναμένεται να είναι το επεισόδιο της Τρίτης που ξεκίνησε πριν λίγη ώρα, με τους παίκτες των δυο ομάδων να έχουν αρκετές έντονες διενέξεις μεταξύ τους.

Το αποψινό επεισόδιο Survivor All Star, ξεκίνησε πριν από λίγο και αναμένεται να είναι ανατρεπτικό. Απόψε το επεισόδιο περιλαμβάνει το αγώνισμα ασυλίας, τον νέο υποψήφιο για αποχώρηση και τις διαμάχες μεταξύ των ομάδων ενώ μεταξύ άλλων θα δούμε και μία διακοπή στο Συμβούλιο του Νησιού μαζί με αποβολή παικτών.

Oι υποψηφιότητες της Εύης Σαλταφερίδου και του Κώστα Αναγνωστόπουλου έβαλαν φωτιά στο Συμβούλιο, με τους Κόκκινους να παίρνουν θέση. Μάλιστα η Εύη με δάκρυα στα μάτια δήλωσε: «Όλοι ξέρουν ότι κάνω παρέα με τον Ηλία και στην έξω ζωή. Νομίζω ότι σύμφωνα με αυτό που μου είπε ένα άτομο ήταν συνεννοημένοι για να με ψηφίσουν. Έβγαλαν εμένα γιατί η Μαριαλένα έχει παραπάνω κόσμο».

Η ίδια μιλώντας με τον Ηλία Γκότση μεταξύ άλλων είπε: «Έχω την πείνα μου, έχω και τον Χάρο πάνω από το κεφάλι μου».

Ο Σώζων λέει ότι δεν έχει θέμα με την Εύη αλλά δεν το επιβεβαιώνουν οι πράξεις του...

«Εγώ τα έχω λύσει τα προβλήματά μου. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Βλέπω έναν άνθρωπο να τραβάει κάτω όλη την ομάδα με τους χαρακτηρισμούς του και τη συμπεριφορά του. Αυτό το δήλωσα και στην κάλπη, γιατί θέλω να το καταλάβει ο κόσμος. ίσως πρέπει θυσιαστεί ένας άνθρωπος μήπως οι Μαχητές πάρουμε μπροστά», ανέφερε ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος.

Σε έντονο ύφος συνομίλησε η Ρία με την Μαριαλένα καθώς η πρώτη ενοχλήθηκε από την ψήφο της δεύτερης.

Η Μαριαλένα είπε στη συμπαίκτριά της: «Ακουσέ με λίγο Ρία μου καθόμασταν δίπλα-δίπλα και μου λες εσύ "Συγνώμη ψήφισες για αγωνιστικούς λόγους"», με τη Ρία Κολοβού να αποκρίνεται: «Δεν το είπα έτσι. Όταν βγει κάνει κέφι υπήρξαν αντιδράσεις κάποια παιδιά. Δεν με πειράζει και να ψηφίσω να το ξέρετε όλοι σας. Και όλοι θες να με ψηφίσετε Δεν με πειράζει αλλά όταν είστε τρεις εβδομάδες εδώ και ακόμη κάποιοι μιλάτε για τα πατήματα, λέω και εγώ ότι τη μία εβδομάδα που μπήκα έδωσα την ψυχή μου και με το παραπάνω».

Η Μαριαλένα προσπάθησε να απαντήσει και να πάρει με την Ρία να της τονίζει πως δεν θέλει να τη διακόπτει. Μάλιστα τα άλλα μέλη της ομάδας πρότειναν στις δύο γυναίκες να χαμηλώσουν τους τόνους.

«Μαριαλένα αγωνιστικοί ήταν οι λόγοι που με ψήφισες» αναρωτιόταν συνεχώς η Ρία Κολοβού, με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να επισημαίνει πως στο συμβούλιο της μίλησε έντονο ύψος και τη ρωτούσε ποιοι ήταν οι λόγοι που έβαλε το όνομά της στην κάλπη.

Στο τέλος η σύντροφος του Σάκη Κατσούλη ξεκαθάρισε ότι: «Δεν θα σε ψηφίζω κάθε εβδομάδα επειδή μπήκες στο παιχνίδι μετά από δύο εβδομάδες ή επειδή δεν έχουμε ζήσει τόσα πράγματα».

Στην παραλία των Κόκκινων επικρατεί ευχάριστο κλίμα. Μάλιστα οι Διάσημοι διασκεδάζουν με τα... χάλια των Μαχητών.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star Spoiler (31/1): Ποια ομάδα κερδίζει και ποιος είναι υποψήφιος - Χάος στο Συμβούλιο

Μπο για Καρολίνα Καλύβα: «Μου έστειλε μήνυμα αλλά τι να μου εξηγήσει, είμαι απογοητευμένος»

Survivor All Star Spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης φαβορί για αποχώρηση