MEDIA

Survivor All Star Spoiler (31/1): Ποια ομάδα κερδίζει και ποιος είναι υποψήφιος - Χάος στο Συμβούλιο

Survivor All Star Spoiler (31/1): Ποια ομάδα κερδίζει και ποιος είναι υποψήφιος - Χάος στο Συμβούλιο
ΣΚΑΪ

Survivor All Star Spoiler: Επεισοδιακό αναμένεται να είναι το επεισόδιο της Τρίτης (31/1) στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ καθώς πέρα από το αγώνισμα ασυλίας, τον νέο υποψήφιο για αποχώρηση και τις διαμάχες μεταξύ των ομάδων θα υπάρξει διακοπή στο Συμβούλιο του Νησιού και αποβολή παικτριών!

Το Survivor All Star έχει αρχίσει να θυμίζει… αρένα σε όλα τα επίπεδα. Πέρα από τις σκληρές αναμετρήσεις στους στίβους μάχης και τις διαμάχες των παικτών στα Συμβούλια του Νησιού, τα πράγματα αρχίζουν να αγριεύουν μετά τις νέες καταγγελίες για παραβάσεις κανονισμών. Μάλιστα, αυτή τη φορά το επεισόδιο θα είναι αρκετά «χοντρό» αφού θα γίνει μια πολύ σοβαρή καταγγελία για χρήση κινητού από δύο παίκτριες, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει ολόκληρη ομάδα από το Συμβούλιο του Νησιού και να αφήσει τον Γιώργο Λιανό με το στόμα ανοικτό!

Εκτός από όλα αυτά, βέβαια, θα υπάρξει κανονικά και το αγώνισμα για την ασυλία. Σύμφωνα με τις διαρροές από τον Άγιο Δομίνικο, σε αυτό το τρίτο αγώνισμα οι «Διάσημοι» θα επικρατήσουν για ακόμα μια φορά των «Μαχητών». Συνεπώς, οι μπλε θα πάνε ξανά σε ψηφοφορία και θα αναδείξουν έναν ακόμα υποψήφιο, τον τέταρτο από την ομάδα τους για αυτή την εβδομάδα. Αυτή, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, θα είναι η Ρία Κολοβού.

Μένει, βέβαια, να δούμε αν θα ισχύσει η συγκεκριμένη αποχώρηση από το Survivor All Star, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως δύο παίκτριες θα αποβληθούν μετά από καταγγελία για χρήση κινητού στις καλύβες στον Άγιο Δομίνικο. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο παίκτριες είναι η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα. Δύο από τα δυνατά χαρτιά των «κόκκινων» αναμένεται, λοιπόν, να βγουν από το παιχνίδι και να βάλουν «φωτιά» στη συνέχεια του ριάλιτι επιβίωσης.

Φωτιά, πραγματική, ωστόσο πήρε η καλύβα των μπλε σε ένα από τα πιο τρομακτικά περιστατικά των τελευταίων ετών στο Survivor All Star. Οι παίκτες δεν ήξεραν πως να αντιδράσουν, όπως φαίνεται κι από το τρέιλερ, κι ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός από το αναπάντεχο συμβάν.

Σε κάθε περίπτωση, το ενδιαφέρον στο Survivor All Star αρχίζει να κορυφώνεται και τα επόμενα επεισόδια αναμένεται να είναι… κόλαση!