MEDIA

Survivor All Star: Η πραγματική φωτιά στην καλύβα και η «φωτιά» με τις αποβολές παικτριών

Survivor All Star: Η πραγματική φωτιά στην καλύβα και η «φωτιά» με τις αποβολές παικτριών
ΣΚΑΪ

Επεισοδιακό είναι το αποψινό Survivor All Star αφού οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τη συνέχεια!

Μία φωτιά ξεσπάει στο βοηθητικό χώρο της καλύβας των Μπλε και οι παίκτες πάνω στον πανικό τους δεν ξέρουν πώς να αντιδράσουν! Η φωτιά σβήνει πριν επεκταθεί και στην κυρίως καλύβα όμως ο συγκεκριμένος χώρος έχει καταστραφεί ολοσχερώς. Από πού ξεκίνησε το κακό;

Το τελευταίο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας είναι απαιτητικό και κανείς δε θέλει να γυρίσει στην παραλία ηττημένος…

Μπλε και Κόκκινοι φτάνουν στο Συμβούλιο του νησιού για μία κρίσιμη ψηφοφορία. Τα λόγια του Νίκου Μπάρτζη και η αποκάλυψή του πως έπιασε παίκτρια με κινητό στο χέρι δυναμιτίζουν την ατμόσφαιρα. Όλη η Μπλε ομάδα ζητά να την κατονομάσει και γίνονται έξαλλοι με την ανακοίνωση του ονόματος της Ασημίνας.

Οι παίκτες της Μπλε ομάδας του Survivor All Star αποχωρούν από το Συμβούλιο και κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα φέρει η επόμενη μέρα…

Survivor All Star Spoiler: Αυτοί οι δύο παίκτες αποβάλλονται από το παιχνίδι

Εκτός από τη φωτιά στην καλύβα των Μαχητών μια δεύτερη «φωτιά» θα ξεσπάσει αργότερα στο συμβούλιο του νησιού, μετά το αγώνισμα της ασυλίας.

Η «απόδραση» των δύο παικτριών στη ζούγκλα και η προμήθεια κινητών τηλεφώνων προς τις παίκτριες των Διασήμων, φέρνει τα πάνω κάτω στην παραγωγή, η οποία αποφάσισε να επιβάλλει βαριά πρόστιμα.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα αποβάλλονται από το παιχνίδι και αποτελούν παρελθόν για το Survivor All Star.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες οι δύο παίκτριες της κόκκινης ομάδας φέρονται να ομολόγησαν ότι πήραν τηλέφωνο από κινητό και έτσι επωμίζονται τις ανάλογες ποινές.

Όλα δείχνουν ότι έρχονται έντονες αντιδράσεις και εξελίξεις.

Survivor All Star: Η αποκάλυψη - βόμβα του Μπάρτζη

Λίγο μετά το τρίτο αγώνισμα ασυλίας, έσκασε η «βόμβα».

Ο παίκτης των Κόκκινων, στο συμβούλιο του νησιού, μοιράζεται με τους συμπαίκτες του ότι έχει δει παίκτριες της ομάδας του να βρίσκονται στο δάσος με κινητό και να επικοινωνούν. Τότε προκαλείται πανικός, με τους Μπλε να φεύγουν από το χώρο σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

«Εγώ έπιασα μέσα στο δάσος άνθρωπο με κινητό. Σας το λέω να το ξέρετε», λέει ο Νίκος Μπάρτζης και ακούγεται να αποκαλύπτει το όνομα της Ασημίνας Χατζηανδρέου. Οι παίκτες ξεσπούν, με πρώτο τον Τάκη Καραγκούνια που λέει «εγώ αποχωρώ τώρα», ενώ τον ακολουθούν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Οι παίκτες μετά από αυτή την αποκάλυψη ξεσηκώθηκαν, με πρώτο και καλύτερο τον Τάκη Καραγκούνια.

H αντίδραση του Χρήστου Δάντη

«Είδα έναν τρέιλερ με έναν Ιούδα που καταδίδει», είπε ο Χρήστος Δάντης «σφάζοντας» τον Νίκο Μπάρτζη στις κάμερες των εκπομπών. Ο τραγουδιστής και η Ασημίνα είναι ζευγάρι, τα τελευταία χρόνια, με τον πρώτο να την στηρίζει πολύ τόσο μέσα από τα social media όσο και μέσα από εκπομπές. Να σημειωθεί ότι αρνήθηκε να απαντήσει στο αν επικοινώνησε μαζί του η παίκτρια των Κόκκινων.