MEDIA

Survivor All Star: Ο Νίκος Μπάρτζης εξηγεί τη στρατηγική της Μπλε ομάδας

Survivor All Star: Αρπάχτηκαν Ρία και Μαριαλένα - «Έσπασε» Η Εύη μετά την ψηφοφορία της ομάδας της
Ο Νίκος Μπάρτζης.
Glomex

Survivor All Star: Ο Νίκος Μπάρτζης έπαθε Σπύρο Μαρτίκα και βλέπει συνωμοσίες στην ομάδα των Μπλε.

Το επεισόδιο το Survivor All Star ξεκίνησε και οι παίκτες πριν μπουν στον στίβο μάχης για το αγώνισμα ασυλίας έκαναν ορισμένες δηλώσεις. Ενδιαφέρον είχε ο Νίκος Μπάρτζης ο οποίος έπαθε... Μαρτίκα και βλέπει συνωμοσίες παντού. Συγκεκριμένα ο παίκτης των Κόκκινων πιστεύει ότι ο πειρατής είναι υποψήφιος για να βγει από το παιχνίδι ο Κρις.

«Στο συμβούλιο που είχε γίνει όλη η ομάδα ψήφισε τον Κρις για να φύγει, κανείς δεν τον θέλει στην ομάδα γιατί τους δημιουργεί προβλήματα. Και λέω μήπως η κλίκα που έχουν κάνει τα παιδιά είπε για δικαιολογία για να μην βγουν κλίκα ότι θα ψηφίσουμε τον Μισθοφόρο θα πούμε ότι ο λόγος είναι αγωνιστικός για να φανεί ότι δεν έχουμε κλίκα και ο μισθοφόρος θα διώξει τον Κρις. Καλά ρε μάγκες τι παράσταση δώσατε πάλι; Το σχέδιο που έχουν σχεδιάσει έχει και το ρίσκο του γιατί ο κόσμος βλέπει. Αν δεν κάτσει το σχέδιο το πιο πιθανό είναι ότι ο πειρατής θα πάει στο πειρατικό και θα αποχωρήσει», ανέφερε ο Νίκος Μπάρτζης.

Aπό την πλευρά του ο Σπύρος Μαρτίκας ανέφερε: «Ο Κάπτεν, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο πειρατής. Δεν ξέρω αν είναι ο mastermind, όπως τον λένε, αλλά μήπως είναι του χάους; Μήπως είναι ο εγκέφαλος μιας καταστροφικής πορείας των μπλε; Αν ισχύει αυτό. Κώστα μου, πειρατή μου, όπως το πας εσύ έτσι, θα το βουλιάξεις το καράβι».

Στην παραλία των Μπλε, οι υποψηφιότητες της Εύης Σαλταφερίδου και του Κώστα Αναγνωστόπουλου έβαλαν φωτιά στο Συμβούλιο, με τους Κόκκινους να παίρνουν θέση. Μάλιστα η Εύη με δάκρυα στα μάτια δήλωσε: «Όλοι ξέρουν ότι κάνω παρέα με τον Ηλία και στην έξω ζωή. Νομίζω ότι σύμφωνα με αυτό που μου είπε ένα άτομο ήταν συνεννοημένοι για να με ψηφίσουν. Έβγαλαν εμένα γιατί η Μαριαλένα έχει παραπάνω κόσμο».

Η ίδια μιλώντας με τον Ηλία Γκότση μεταξύ άλλων είπε: «Έχω την πείνα μου, έχω και τον Χάρο πάνω από το κεφάλι μου».

Ο Σώζων λέει ότι δεν έχει θέμα με την Εύη αλλά δεν το επιβεβαιώνουν οι πράξεις του...

«Εγώ τα έχω λύσει τα προβλήματά μου. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Βλέπω έναν άνθρωπο να τραβάει κάτω όλη την ομάδα με τους χαρακτηρισμούς του και τη συμπεριφορά του. Αυτό το δήλωσα και στην κάλπη, γιατί θέλω να το καταλάβει ο κόσμος. ίσως πρέπει θυσιαστεί ένας άνθρωπος μήπως οι Μαχητές πάρουμε μπροστά», ανέφερε ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος.

Σε έντονο ύφος συνομίλησε η Ρία με την Μαριαλένα καθώς η πρώτη ενοχλήθηκε από την ψήφο της δεύτερης.

Στην παραλία των Κόκκινων επικρατεί ευχάριστο κλίμα. Μάλιστα οι Διάσημοι διασκεδάζουν με τα... χάλια των Μαχητών.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star Spoiler (31/1): Ποια ομάδα κερδίζει και ποιος είναι υποψήφιος - Χάος στο Συμβούλιο

Μπο για Καρολίνα Καλύβα: «Μου έστειλε μήνυμα αλλά τι να μου εξηγήσει, είμαι απογοητευμένος»

Survivor All Star Spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης φαβορί για αποχώρηση