MEDIA

Survivor All Star - Μαρτίκας: Βλέπει κλίκα και mastermind στους Μπλε - Τα «καρφιά» του στον πειρατή

Survivor All Star - Μαρτίκας: Βλέπει κλίκα και mastermind στους Μπλε - Τα «καρφιά» του στον πειρατή
Ο Σπύρος Μαρτίκας.
Glomex

Κλίκα και mastermind βλέπουν ορισμένοι από τους παίκτες των Διάσημων, πίσω από κινήσεις που γίνονται στις ψηφοφορίες του Survivor All Star.

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Σπύρος Μαρτίκας στην ομάδα αντίπαλη ομάδα και συγκεκριμένα στον Κώστα Αναγνωστόπουλο. Συγκεκριμένα ο παίκτης των Κόκκινων παρατήρησε ορισμένες περίεργες κινήσεις πίσω από τις ψηφοφορίες του Survivor All Star.

Ο ίδιος θεωρεί ότι ο Αναγνωστόπουλου, ενεργεί με σχέδιο, για να φύγει από το παιχνίδι ο Κρις Σταμούλης.

«Ο Κάπτεν, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο πειρατής. Δεν ξέρω αν είναι ο mastermind, όπως τον λένε, αλλά μήπως είναι του χάους; Μήπως είναι ο εγκέφαλος μιας καταστροφικής πορείας των Μπλε; Αν ισχύει αυτό. Κώστα μου, πειρατή μου, όπως το πας εσύ έτσι, θα το βουλιάξεις το καράβι», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης.

Στην συνέχεια ο Νίκος Μπάρτζης τοποθετήθηκε με αντίστοιχο τρόπο λέγοντας: «Στο προηγούμενο συμβούλιο όλη η ομάδα ψήφισε τον Κρις να φύγει κι από ό,τι φάνηκε δεν τον θέλουν γιατί τους δημιουργεί προβλήματα. Έρχομαι και λέω μήπως η κλίκα, που έχουν κάνει τα παιδιά, είπανε σε εμάς για να θολώσουν τα νερά ότι θα ψηφίσουμε τον μισθοφόρο και θα πούμε ότι είναι αγωνιστικός ο λόγος για να το πιστέψουν όλοι και να φανεί ότι δεν έχουμε κλίκα; Ο μισθοφόρος θα διώξει τον Κρις. Καλά ρε μάγκες τι παράσταση δώσατε πάλι; Αυτή η κλίκα έχει το ρίσκο της γιατί ο κόσμος βλέπει».

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star: Η μεγάλη αλήθεια για την Καρολίνα και τον Μπο και οι απειλές

Survivor All Star: Ο... Χάρος βγήκε παγανιά και τα έβαλε με την Εύη - Άγριο «ξεκατίνιασμα» των μπλε

Survivor All Star: Αυτό είναι το πιο πολύτιμο έπαθλο που έχει δοθεί ποτέ