MEDIA

Survivor All Star: Ο... Χάρος βγήκε παγανιά και τα έβαλε με την Εύη - Άγριο «ξεκατίνιασμα» των μπλε

Survivor All Star: Ο... Χάρος βγήκε παγανιά και τα έβαλε με την Εύη - Άγριο «ξεκατίνιασμα» των μπλε
Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος.
Glomex

Survivor All Star: Τα «έβαλε» με τον... Χάρο η Εύη Σαλταφερίδου - Αναζωπυρώθηκε η κόντρα των δύο παικτών.

Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος μπήκε στο Survivor All Star πριν από λίγες ημέρες και η κόντρα του με την Εύη Σαλταφερίδου δεν άργησε να αναζωπυρωθεί.

Άλλωστε οι δυο παίκτες είχαν συναντηθεί ξανά στο ριαλιτι επιβίωσης πριν πέντε χρόνια και τότε η κόντρα τους ήταν έντονη.

«Ήλπιζα ότι ο Σώζων ήρθε εδώ με άλλες διαθέσεις. Ότι ήρθε να ζήσει το παιχνίδι και να το ζήσει αγωνιστικά, να το χαρεί. Δε ξέρω αν δε πιστεύει στις ικανότητές του και ότι δε μπορεί να πάει αλλιώς μπροστά», είπε φορτισμένη ψυχολογικά η Εύη.

«Ακούστηκαν κάποια πράγματα χθες στο συμβούλιο, ότι υποκινώ ανθρώπους, ότι έχω μένος. Όταν ακούς κάποιον να λέει για κάποιον άλλον τέτοιος χαρακτηρισμούς… Εγώ τα έχω λύσει τα προβλήματά μου. Αυτά τα πράγματα λένε πιο πολλά για τον χαρακτήρα του άλλου παρά γι’ αυτόν που μιλάει. Εγώ έχω έρθει εδώ με πολύ καλή διάθεση. Βλέπω έναν άνθρωπο να τραβάει κάτω όλη την ομάδα με τους χαρακτηρισμούς του. Αυτό το δήλωσα και στην κάλπη. Ίσως θα πρέπει να θυσιαστεί ένας άνθρωπος μήπως οι μαχητές πάρουν μπροστά», υποστήριξε από τη δική του πλευρά ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος.

Η Εύη Σαλταφερίδου δεν άντεξε την ψυχολογική πίεση και ξέσπασε σε κλάματα λέγοντας:

«Έχω ήδη αναβιώσει τα συναισθήματα που ένιωθα τότε. Ήταν από τις λίγες στιγμές που ήθελα να φύγω από το παιχνίδι. Το να μιλάς και να μη σε αφήνει κάποιος να μιλήσεις γιατί σε περιμένει στη γωνία απλά γιατί νιώθει ότι πουλάει αυτό και νιώθει ότι εσύ ίσως είσαι ο πιο αδύναμος στον έξω κόσμο για να ψηφίσει, ξαναγίνεται…

Νομίζει ίσως ότι είμαι η εύκολη λύση και σου λέει αφού μου βγήκε μια φορά γιατί να μη το ξανακάνω. Πιστεύει ότι ο κόσμος είναι χαζός… Πνίγομαι. Σαφώς και με ρίχνει γιατί μου θυμίζει στιγμές πολύ δύσκολες που πέρασα και άσχημες ψυχολογικά. Τότε ίσως ήμουν πιο δυνατή να τα αντιμετωπίσω. Ήταν πέντε χρόνια πριν. Τώρα δεν έχω τη δύναμη να ασχολούμαι πάλι με τα ίδια πράγματα».

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star: Αυτό είναι το πιο πολύτιμο έπαθλο που έχει δοθεί ποτέ

Survivor All Star: Αρπάχτηκαν Ρία και Μαριαλένα - «Έσπασε» η Εύη μετά την ψηφοφορία της ομάδας της

Survivor All Star: Ο Νίκος Μπάρτζης εξηγεί τη στρατηγική της Μπλε ομάδας