MEDIA

Survivor All Star: Τι τηλεθέαση έκανε με την αποβολή Ασημίνας - Δαλάκα

Survivor All Star: Τι τηλεθέαση έκανε με την αποβολή Ασημίνας - Δαλάκα

Το Survivor All Star καθηλώνει με τις ανατροπές που βλέπουμε στον Άγιο Δομίνικο.

Το επεισόδιο της Τρίτης στο «Survivor All Star» ήταν το πιο ανατρεπτικό από αυτά που έχουμε δει φέτος! Ασημίνα Χατζηανδρέου και Κατερίνα Δαλάκα αποβλήθηκαν από το ριάλιτι επιβίωσης, καθώς ο Νίκος Μπάρτζης αποκάλυψε ότι είχαν κινητό στο δάσος. Τα «αίματα» άναψαν και οι τηλεθεατές καθηλώθηκαν για να μην χάσουν λεπτό από τα όσα συνέβαιναν στον Άγιο Δομίνικο.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, χθες Τρίτη, το πρότζεκτ του ΣΚΑΪ έκανε 24,5% στο σύνολο και 26,3% στους τηλεθεατές 18-54. Το παιχνίδι διήρκησε για περισσότερες από τέσσερις ώρες, σημειώνοντας υψηλά ποσοστά.

Ο «Σασμός» του ALPHA κέρδισε το 24,8% του συνόλου και το 22,5% του δυναμικού κοινού, ενώ η σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς» 20,7% στο σύνολο και 14,8% στους τηλεθεατές 18-54. Το σίριαλ «Μαύρο Ρόδο», που παίρνει το lead in, έκανε 17,1% στο σύνολο και 11,3% στο δυναμικό κοινό.

Η κωμωδία του ΑΝΤ1 «Ποιος Παπαδόπουλος;» έκανε 5,9% στο σύνολο και 7,5% στο δυναμικό κοινό και οι «Παγιδευμένοι», που παίρνουν τη σκυτάλη, έκαναν 12,1% και 12,2% αντίστοιχα. Βραδινή ζώνη χωρίς «MasterChef» δεν γίνεται! Ο διαγωνισμός μαγειρικής σημείωσε 9,4% στο σύνολο και 12,9% στο δυναμικό κοινό. Σε μία δύσκολη ζώνη, το πρότζεκτ φαίνεται ότι ακόμη δεν έχει βρει τους ρυθμούς του όμως σίγουρα είναι θέμα χρόνου.

Όσον αφορά στη ζώνη των 20.00, «Ράδιο Αρβύλα» και «Ο Παράδεισος των Κυριών» κάνουν τη διαφορά. Η σατιρική εκπομπή του ΑΝΤ1 έκανε, χθες, 16,5% στο σύνολο και 19,9% στο δυναμικό κοινό. Η σειρά εποχής του ALPHA έκανε, αντίστοιχα, 21,9% και 19,1%.

Η late night ζώνη των καναλιών δεν κέρδισε τους τηλεθεατές. Έτσι, το «The 2night show» αρκέστηκε στο 9,8% στο σύνολο και στο 8,2% στο δυναμικό κοινό και η εκπομπή «Έλεος» του MEGA 9,3% και 6,6%.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star: Το πρώτο μήνυμα του Δάντη για την Ασημίνα

Survivor All Star: Οι αντιδράσεις των παικτών μετά την αποβολή Ασημίνας και Δαλάκα

Survivor All Star: «Κόλαση» το ριάλιτι με τη φωτιά... αλλά και τις αποβολές Ασημίνας και Δαλάκα