MEDIA

Survivor All Star: Το πρώτο μήνυμα του Δάντη για την Ασημίνα

Survivor All Star: Το πρώτο μήνυμα του Δάντη για την Ασημίνα

Από την προβολή του τρέιλερ του Survivor All Star, στο οποίο γίνεται χαμός καθώς ο Δημήτρης Μπάρτζης κατηγορεί την Ασημίνα Χατζηανδρέου πως χρησιμοποιούσε κινητό, ο σύντροφος της τελευταίας και γνωστός τραγουδιστής Χρήστος Δάντης στράφηκε με μένος εναντίον του.

«Το είδα το trailer. Με βάση αυτό, δεν μπορώ να πω κάτι. Είδα ένα τρέιλερ με έναν Ιούδα που καταδίδει και έναν Καϊάφα που σκίζει τα ιμάτιά του». Ασημίνα Χατζηανδρέου και Κατερίνα Δαλάκα αποβλήθηκαν τελικά από το ριάλιτι, με τον Χρήστο Δάντη στο πρώτο insta story μετά τις εξελίξεις να γράφει: «Πιστεύω σε σένα και στην ψυχή σου που κάνει για 200. Πιστεύω εσένα και κανέναν άλλον, καλή επιστροφή σε περιμένουμε».

Τι είπε ο Λιανός

Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης, Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι για το περιστατικό έγινε έρευνα από την παραγωγή και ανέφερε: «Μετά από την μαρτυρία του Νίκου, μιλήσαμε με αρκετό κόσμο. Ήμασταν υποχρεωμένοι γιατί αυτή η κατηγορία είναι πολύ σοβαρή κι έχει γίνει μια συμφωνία ανάμεσα σε όλους μας, ότι τέτοιου τύπου κατηγορίες θα πρέπει να ελέγχονται για να μπορούμε να ξέρουμε αν ο ισχυρισμός του Νίκου αυτήν την στιγμή ή οποιουδήποτε άλλου, είναι αληθής ή όχι. Είναι μια κατηγορία, που μπορεί να οδηγήσει παίκτες εκτός παιχνιδιού. Δεν το αφήσαμε έτσι φυσικά. Έπειτα από έρευνα που κάναμε κι ήρθαμε σε επαφή με αρκετά άτομα, είμαι στην θέση να σας πω ότι ο ισχυρισμός του Νίκου Μπάρτζη επιβεβαιώθηκε. Βρήκαμε τον συγκεκριμένο άνθρωπο, ο οποίος έκανε αυτήν την κίνηση κι έδωσε το κινητό του στην Ασημίνα και στην Κατερίνα. Αφού επιβεβαιώθηκε, πήραμε την απόφασή μας κι όπως είδατε η Ασημίνα κι η Κατερίνα είναι πλέον εκτός Survivor».

Στο trailer για το αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star, βλέπουμε τις πρώτες αντιδράσεις των παικτών οι οποίοι εκφράζουν την ικανοποίησή τους για την απόφαση της παραγωγής, ενώ εκφράζουν και την απογοήτευσή τους για την κίνηση των συμπαικτριών τους.

Όπως βλέπουμε στο τρέιλερ ο Νίκος Μπάρτζης αναφέρει: «Το αποτέλεσμα στο έκτακτο συμβούλιο με δικαίωσε. Όταν υπάρχουν κάποιες συμφωνίες πρέπει να τηρούνται κιόλας».

«Γιατί ρε κορίτσια; Γιατί; Άξιζε τελικά για μια τρέλα της στιγμής;» αναρωτιέται ο Ηλίας Μπόγδανος.

Από την άλλη ο Κώστας Παπαδόπουλος ακούγεται να λέει: «Αν έβλεπα έναν ντόπιο με ένα κινητό δε θα έμπαινα ο πειρασμός και μένα να πάρω τα παιδιά μου να ρωτήσω; Δε ξέρω, μας έχει καταπιεί αυτό το παιχνίδι».

Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου:

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Ξέσπασε ο Σοϊλέδης μετά την αποβολή των Δαλάκα- Ασημίνα

Survivor All Star: «Κόλαση» το ριάλιτι με τη φωτιά... αλλά και τις αποβολές Ασημίνας και Δαλάκα

Survivor All Star: Ανάστατοι οι παίκτες – Θυμός και απογοήτευση για την κίνηση της Ασημίνας