MEDIA

Survivor All Star: Πώς σχολιάζουν οι δύο ομάδες την αποβολή Ασημίνας και Δαλάκα

Survivor All Star: Πώς σχολιάζουν οι δύο ομάδες την αποβολή Ασημίνας και Κατερίνας
Η ομάδα των Μπλε.
Glomex

Survivor All Star: Οι παίκτες των δύο ομάδων σχολιάζουν την απομάκρυνση της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου.

Μετά το χθεσινό εκρηκτικό επεισόδιο του Survivor All Star, οι παίκτες των δύο ομάδων, είναι «μουδιασμένοι» μετά από την παραβίαση των κανονισμών του ριαλιτι επιβίωσης από τις δύο αθλήτριες.

Έπειτα από τα όσα συγκλονιστικά αποκαλύφθηκαν χθες από τον Νίκο Μπάρτζη ο οποίος ανέφερε πως η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα παραβίασαν τους κανονισμούς, καθώς χρησιμοποιούσαν κινητό στη ζούγκλα οι παίκτες των δύο ομάδων έκαναν δηλώσεις στις κάμερες.

«”Karma is a b!@#$” θα έλεγαν πολλοί, εγώ θα έλεγα “τεράστιο θράσος”, χαίρομαι που πάρθηκε δίκαιη απόφαση και τα δυο αυτά κορίτσια έχουν αποχωρήσει»,
είπε η Στέλλα Ανδρεάδου για τις δύο κοπέλες, ενώ η Μελίνα Μεταξά σημειώνει με απογοήτευση: «Παίζαμε εμείς με τα ψυχολογικά όλα μαζεμένα».

«Γιατί ρε κορίτσια, γιατί; Άξιζε τελικά για μια τρέλα της στιγμής; Χαίρομαι που αποδόθηκε δικαιοσύνη γιατί δεν θα μπορούσα να συνεχίσω αυτό το παιχνίδι έτσι», είπε μεταξύ άλλων ο Ηλίας Μπόγδανος.

Από την πλευρά του Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είπε: «Ο Νίκος Μπάρτζης έκανε την αποκάλυψη, αποκάλυψη βόμβα. Μπράβο του. Θεωρώ ότι όταν βλέπουμε κάτι πρέπει να το λέμε. Πόσω μάλλον όταν πρόκειται για τόσο σοβαρό παράπτωμα. Τα δυο κορίτσια είχαν κινητό και καλώς αποβλήθηκαν. Εγώ δε στεναχωρήθηκα καθόλου.

Αν και τα μόνα δυο άτομα από την αντίπαλη ομάδα που μίλαγα ήταν η Ασημίνα και η Κατερίνα – μη με βάλετε μέσα στο κόλπο, εγώ δεν είχα κινητά κτλ, διαχωρίζω τη θέση μου – καλώς φύγανε. Δε παίξανε με τους κανόνες και αποβληθήκανε. Το σύμπαν και το κάρμα βλέπει και τιμωρήθηκαν. Έτσι είναι η ζωή. Προχωράμε».

Μιλώντας στην κάμερα του Survivor, ο Κώστας Παπαδόπουλος μίλησε για την αποχώρηση των δύο κοριτσιών της κόκκινης ομάδας και εξέφρασε την στενοχώρια του, αφού όπως λέει, είχε προλάβει να δεθεί μαζί τους.

«Είμαι πολύ στεναχωρημένος με αυτό που γίνεται στην ομάδα μας. Ειλικρινά στεναχωριέμαι, που φύγανε τα κορίτσια. Έχω ζήσει έναν μήνα μαζί τους και τις έχω αγαπήσει. Στεναχωριέμαι για τους φίλους μου, τον Νίκο, όλους, όλη την ομάδα που εναντιώθηκαν σε αυτό. Ειλικρινά με πονάει πάρα πολύ. Με πονάει, ρε φίλε, με πονάει. Πως να το πω; Πονάει που η ομάδα μου χωρίζεται στα δύο, δυο μέλη φεύγουν, παραμένουν οι άλλοι», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Βάζω κι εγώ τον εαυτό μου σε όλο αυτό. Άμα έβλεπα έναν ντόπιο να περνάει με το κινητό, δεν θα έμπαινε και σε εμένα ο πειρασμός να πάρω τα παιδιά μου; Όχι να δω τι γίνεται στα social media κι αν είμαι αγαπητός, δεν με ενδιαφέρει αυτό. Θα ήθελα να ακούσω όμως, τα παιδιά μου και να δω ότι είναι καλά. Δόξα τω Θεώ που έρχεται και το έπαθλο επικοινωνίας και ίσως από εκεί με δίκαιους τρόπους να μπορέσω να έρθω σε επικοινωνία μαζί τους. Δεν ξέρω, μας έχει καταπιεί αυτό το παιχνίδι».

«Θα έμπαινε μέσα μου ο πειρασμός να ακούσω τα παιδιά μου, ναι. Γιατί ο δρόμος του έπαθλου επικοινωνίας είναι πολύ μακρύς μέχρι να φτάσεις στην επικοινωνία της οικογένειας. Δεν ξέρω, ο πειρασμός είναι πειρασμός. Δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα», συμπλήρωσε.

Οι Μπλε νιώθουν δικαιωμένοι με την απόφαση της παραγωγής και συζητούν στην παραλία τους για την απομάκρυνση Ασημίνας και Κατερίνας.

Ωστόσο ο Μάριος Πρίαμος και ο Σάκης Κατσούλης υποστήριξαν ότι «Υπάρχουν κανόνες και πρέπει να τους σεβόμαστε».

Στην παραλία των Κόκκινων έχουν στηθεί «πηγαδάκια» τα οποία σχολιάζουν την αποβολή των δύο κοριτσιών από το παιχνίδι.

Οι παίκτες των δύο ομάδων μαζεύουν τα κομμάτια τους, μετά από όσα έχουν υποστεί, και ετοιμάζονται να «ριχτούν» στη μάχη για τον πρώτο αγώνα με έπαθλο επικοινωνίας για φέτος.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star Spoiler 1/2: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας και ποιος αποχωρεί

Survivor All Star: Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Η ερμηνεία της Ασημίνας, είναι για όσκαρ»

Survivor All Star: Πρώην παίκτης αποκαλύπτει τα «όργια» που γίνονται στο νοσοκομείο