MEDIA

Survivor All Star Spoiler 1/2: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας και ποιος αποχωρεί

Survivor All Star Spoiler 1/2: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας και ποιος αποχωρεί
Glomex/ΣΚΑΪ

Survivor All Star Spoiler: Στο περιθώριο των αποβολών λόγω παράβασης κανονισμών, οι δύο ομάδες θα κληθούν να διεκδικήσουν το έπαθλο επικοινωνίας. Την ίδια ώρα, οι διαρροές δείχνουν τον παίκτη που θα αποχωρήσει την Πέμπτη (2/2).

Για αυτή την επικοινωνία… έγιναν όλα στο Survivor All Star. Ο Νίκος Μπάρτζης ήταν αυτός που «εντόπισε» δύο συμπαίκτριές του από την κόκκινη ομάδα να χρησιμοποιούν, κρυφά και παράνομα, κινητό στη ζούγκλα του Αγίου Δομίνικου. Προφανώς για να επικοινωνήσουν με δικά τους πρόσωπα στην Ελλάδα. Το παράπτωμα ήταν ιδιαίτερα «βαρύ» για να το καταπιεί, ειδικότερα από τη στιγμή που όλοι οι υπόλοιποι θα έπρεπε να περιμένουν το έπαθλο επικοινωνίας, όπου δεν ήταν και σίγουρο αν θα κερδίσουν, για να μπορέσουν να έχουν επαφή με την πατρίδα και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Έτσι, μετά τις καταγγελίες και το επεισοδιακό Συμβούλιο του Νησιού, η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα αποβλήθηκαν από το παιχνίδι. Οι σχέσεις των παικτών, πλέον, ισορροπούν σε τεντωμένο σκοινί στον Άγιο Δομίνικο. Με αυτό το κλίμα να έχει διαμορφωθεί στο Survivor All Star, οι δύο ομάδες θα μπουν στον στίβο μάχης έτσι ώστε να διεκδικήσουν το έπαθλο επικοινωνίας.

Σύμφωνα με τις διαρροές από τον Άγιο Δομίνικο, η κόκκινη ομάδα είναι αυτή που θα δώσει συνέχεια στο καλό σερί της και θα καταφέρει να πάρει ακόμα μια νίκη σε βάρος των μπλε. Έτσι, οι «Διάσημοι» μετά το 3-0 στις ασυλίες θα νικήσουν και στον αγώνα επάθλου, κάτι που θα τους δώσει τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα στην Ελλάδα.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης (1/2), πάντως, δεν θα προβληθεί αυτή τη φορά η αποχώρηση της εβδομάδας από το Survivor All Star. Αυτό θα συμβεί στο επεισόδιο της Πέμπτης (2/2), όπου θα δούμε κανονικά έναν εκ των υποψηφίων να σβήνει τη δάδα του και να ετοιμάζεται για την επιστροφή από τον Άγιο Δομίνικο.

Κρις Σταμούλης, Εύη Σαλταφερίδου, Κώστας Αναγνωστόπουλος και Ρία Κολοβού έχουν βγει στον «τάκο». Σύμφωνα με τις πρώτες διαρροές από τον Άγιο Δομίνικο, ο «Μισθοφόρος» ή «Πειρατής», κατά κόσμον Κώστας Αναγνωστόπουλος, είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει αυτή την εβδομάδα από το Survivor All Star.