MEDIA

Survivor All Star Spoiler: «Κλείδωσε» ο παίκτης που αποχωρεί

Survivor All Star Spoiler: «Κλείδωσε» ο παίκτης που αποχωρεί
ΣΚΑΪ

Survivor All Star Spoiler: Πέρα από τις δύο παίκτριες που αποβλήθηκαν από το παιχνίδι, την Πέμπτη (2/2) θα υπάρξει και κανονική αποχώρηση με βάση την ψηφοφορία του κοινού.

«Ροντέο» έχει γίνει το Survivor All Star μετά την καταγγελία του Νίκου Μπάρτζη για χρήση κινητού από την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα, την αποχώρηση από το Συμβούλιο του Νησιού και την ποινή που ανακοινώθηκε για τον Γιώργο Λιανό για τις δύο παίκτριες. Η παραγωγή, σύμφωνα με τον παρουσιαστή, αποφάσισε να αποβάλει τις δύο παίκτριες από τη συνέχεια του παιχνιδιού. Αυτό προκάλεσε αρκετά ερωτηματικά και σύγχυση αναφορικά με το τι θα γίνει με την προγραμματισμένη αποχώρηση αυτής της εβδομάδας.

Μάλιστα, μετά την αλλαγή στις ημέρες προβολής του Survivor All Star, η αποχώρηση θα προβάλλεται πλέον στο επεισόδιο της Πέμπτης. Με βάση όλα όσα προηγήθηκαν, υπήρχε μεγάλη αναστάτωση για το αν θα υπάρξει αύριο (2/2) αποχώρηση ή αν θα αλλάξουν τα δεδομένα λόγω της αποβολής της Ασημίνας και της Κατερίνας. Με δεδομένο, όμως, ότι οι δύο παίκτριες ανήκαν στην κόκκινη ομάδα και οι τέσσερις υποψήφιοι είναι από την μπλε ομάδα, η αποχώρηση θα γίνει κανονικά.

Η απόφαση του Ατζούν είναι να μην αλλάξει η ροή του παιχνιδιού, προφανώς για να υπάρξει ενδεχόμενη είσοδος παικτών και στους κόκκινους στην πορεία έτσι ώστε να δοθεί εκ νέου ενδιαφέρον στο Survivor All Star. Συνεπώς, την Πέμπτη (2/2), θα υπάρξει κανονικά Συμβούλιο του Νησιού στο οποίο ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει τον παίκτη ή την παίκτρια που αποχωρεί.

Θυμίζουμε πως υποψήφιοι για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα είναι οι Κρις Σταμούλης, Εύη Σαλταφερίδου, Κώστας Αναγνωστόπουλος και Ρία Κολοβού. Μάλιστα, η τελευταία υποψήφια προέκυψε από ψηφοφορία θρίλερ, αφού η Ρία Κολοβού και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είχαν συγκεντρώσει από έξι ψήφους και η νέα παίκτρια των μπλε πήρε την έβδομη με αποτέλεσμα να βγει στον «τάκο».

Το ποιος θα αποχωρήσει, τώρα, είναι ένα μεγάλο ζήτημα καθώς και οι τέσσερις παίκτες δεν έχουν ιδιαίτερα μεγάλο «fan base» και αναμένεται να γίνει «ντέρμπι» για την παραμονή στο Survivor All Star. Οι πρώτες διαρροές από τον Άγιο Δομίνικο, πάντως, αναφέρουν πως μετά την ψηφοφορία αυτός που θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα, δεν είναι άλλος από τον «Πειρατή», Κώστα Αναγνωστόπουλο…