MEDIA

Survivor All Star: Ο Δάντης «βλέπει» σχέδιο πίσω από την αποβολή της Ασημίνας

Survivor All Star: Ο Δάντης «βλέπει» σχέδιο πίσω από την αποβολή της Ασημίνας

Survivor All Star: «Συνωμοσία» για να «φάνε οι Μπλε» βλέπει πίσω από την αποβολή Ασημίνας Χατζηανδρέου και Κατερίνας Δαλάκα, ο σύντροφος της πρώτης, Χρήστος Δάντης.

Σε δηλώσεις του μετά την αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου από το Survivor All Star, ο δημοφιλής τραγουδιστής και σύντροφός της, Χρήστος Δάντης υπαινίχθηκε ότι πίσω από την εξέλιξη θα μπορούσε να κρύβεται «σχέδιο» της «Μπλε» ομάδας για να… φάει.

«Με αφορμή μια υποτιθέμενη συζήτηση εμού και της Ασημίνας που κυκλοφορεί σε κάποια blogs. Η Ασημίνα ουδέποτε επικοινώνησε μαζί μου ή με την οικογένειά της. Είμαστε εδώ για να ανοίξουμε τις γραμμές σας για τους ιθύνοντες. Σαστισμένος είμαι, θυμωμένος όχι.

Είναι απόφαση της παραγωγής και πρέπει να την σεβαστεί κανείς. Ανταλλάξαμε κάποια μηνύματα με τη Δαλάκα. Διαβάζω δεξιά και αριστερά ότι ο Δάντης επικοινωνούσε με την Ασημίνα. Δεν υπήρξε τίποτα τέτοιο.

Είναι ερώτηση αυτή; Μπορεί να πιστεύω ότι είχε κινητό; Δεν με ενδιαφέρει, δεν με απασχολεί αν μπορεί να επιστρέψει. Κάθε εμπόδιο για καλό. Δεν μου άρεσε καθόλου η στάση της κοπέλας η οποία θεωρείται συνεργός. Δεν μου άρεσε καθόλου. Η μπλε ομάδα κατάφερε να διώξει δύο από τις καλύτερες παίκτριες για να φάει επιτέλους. Όλο αυτό το πράγμα μου φαίνεται περίεργο».

Σχετικές ειδήσεις

Survivor: Τα «σκάνδαλα» που άφησαν εποχή και συζητήθηκαν

Survivor All Star: Η ζωή στον Άγιο Δομίνικο μετά την αποβολή Ασημίνας και Δαλάκα

Survivor All Star: «Λύγισαν» οι παίκτες από την αληθινή ιστορία ηλικιωμένης τηλεθεάτριας του ριάλιτι