MEDIA

Survivor All Star Spoiler: Οι προειδοποιήσεις και τα σχέδια του Ατζούν μετά το σκάνδαλο

Survivor All Star Spoiler: Οι προειδοποιήσεις και τα σχέδια του Ατζούν μετά το σκάνδαλο
GLOMEX

Survivor All Star: Έρχονται εξελίξεις που θα φέρουν τα πάνω - κάτω στον Άγιο Δομίνικο. Από την άφιξη του Ατζούν μέχρι τις νέες περίεργες παραβιάσεις κανόνων

Ένα νέο επεισόδιο γεμάτο ένταση αναμένεται να παρακολουθήσουν στις οθόνες τους το βράδυ της Κυριακής (05/02) στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Μετά την αποχώρηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου και την αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα, πολλά είναι τα ερωτηματικά που δημιουργούνται με τις τρεις αποχωρήσεις από τον Άγιο Δομίνικο. Άραγε πότε θα επιστρέψουν οι δύο παίκτες στην Ελλάδα και ποιοι παλιοί γνώριμοι θα πάρουν την πρώτη πτήση για Καραϊβική;

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος επέστρεψε στην Ελλάδα μόνος του χωρίς τις δύο κοπέλες, οι οποίες αναμένουν την άφιξη του Τούρκου παραγωγού, Ατζούν Ιλιτζαλί προκειμένου να συναντήσει εκείνες, τους παίκτες και αλλά και μέλη της παραγωγής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ίδιος έχει δώσει εντολή να μην φύγουν η Ασημίνα, η Δαλάκα και ο Αναγνωστόπουλος πριν τους δει και τους μιλήσει. Ο Ατζούν θα ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να ανεχτεί τη συνέχιση του καθεστώτος αναρχίας στην παραλία, αφού μονίμως προκαλούν εντάσεις και επεισόδια στις σχέσεις τους με μέλη της παραγωγής, τα οποία είναι αδύνατον να καταφέρουν να αντιδράσουν και να επιβάλλουν τους κανονισμούς.

Σημειώνεται πως η πρόσφατη αποχή από γύρισμα στο Συμβούλιο του Νησιού δεν ήταν η πρώτη, καθώς έχουν προηγηθεί και άλλες «απεργίες» με διάφορα αιτήματα από την ομάδα των Μαχητών σε αυτόν τον πρώτο μήνα διάρκειας του Survivor All Star.

Survivor All Star: Παίκτης είχε μαζί του βιάγκρα

Μεγάλη αίσθηση προκαλούν οι αποκαλύψεις για παραβατικές συμπεριφορές παικτών στο φετινό Survivor All Star. Έπειτα από τη «βόμβα» που έριξε ο Νίκος Μπάρτζης για την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα, οι οποίες αποβλήθηκαν από το παιχνίδι επειδή έκαναν χρήση κινητού, νέα περιστατικά γίνονται γνωστά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε ο Alpha υπήρχαν άλλες τρεις περιπτώσεις παικτών που πιάστηκαν με αντικείμενα που απαγορεύεται να βρίσκονται στην κατοχή κατά τη διάρκεια του ριάλιτι.

Όπως αποκαλύφθηκε υπήρξε ένας παίκτης που κουβαλούσε μαζί του... βιάγκρα, το οποίο το έκρυβε στην μπλούζα. Παράλληλα άλλη μια παίκτρια είχε μαζί της αναπτήρα ενώ ένας τρίτος παίκτης που έχει ήδη αποχωρήσει, είχε πάνω του χρήματα.

Φυσικά όλα τα παραπάνω τα κατέσχεσε η παραγωγή.

Survivor All Star: Τα σχέδια Ατζούν

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί είναι αποφασισμένος με το «Survivor All Star» να αφήσει εποχή στην ιστορία των ριάλιτι. Με το δρόμο να είναι ακόμα μακρύς, μέχρι τα τέλη Ιουνίου-αρχές Ιουλίου που θα ολοκληρωθεί το πρότζεκτ, περιμένουμε πολλές και ανατρεπτικές σκηνές.

Αν, μάλιστα, επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, σύντομα θα δούμε να καταφτάνουν στον Άγιο Δομίνικο νέοι παίκτες και πιθανότατα η Ελευθερία Ελευθερίου. Η τραγουδίστρια είχε ειδύλλιο με τον Μάριο Πρίαμο εκτός παιχνιδιού και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον-μετά από όλα αυτά που έγιναν με την Καρολίνα- πώς θα είναι η σχέση τους.