MEDIA

Survivor All Star - Κώστας Αναγνωστόπουλος: «Ξέρω πολλά»

Survivor All Star - Κώστας Αναγνωστόπουλος: «Ξέρω πολλά»

Οι πρώτες δηλώσεις του Κώστα Αναγνωστόπουλου μετά την επιστροφή του από το Survivor All Star

Το απόγευμα του Σαββάτου 4 Φεβρουαρίου ο Κώστας Αναγνωστόπουλος επέστρεψε στην Ελλάδα.

Κάμερες περίμεναν τον παίκτη στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» και ξεκίνησαν να τον ρωτάνε για τις αινιγματικές αναρτήσεις του, για την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου αλλά και για το αν έχει παράπονα από το ΣΚΑΪ ή την παραγωγή.

«Καλώς σας βρήκα. Δε μίλησα γιατί ήθελα να φύγω. Είχα κουραστεί, ήμουν κουρασμένος, νύσταζα. Τους συμπαίκτες μου τους είχα χαιρετήσει νωρίτερα. Το τσίρκο δε σας αρέσει; Δεν πάτε; Εμένα δε μου αρέσει με τα ζώα κτλ, οπότε… Ξέρω πολλά. Θα δούμε. Θα βγω στον ΣΚΑΪ να μιλήσω αφού το λέει το συμβόλαιο», είπε ο Μισθοφόρος και μπήκε στο αυτοκίνητο της παραγωγής που τον περίμενε έξω από το αεροδρόμιο.

Survivor All Star Spoiler: To «τσίρκο Μεντράνο» του Μισθοφόρου «απειλεί» με αποκαλύψεις

Ο Μισθοφόρος φαίνεται να έχει έναν «άσσο» κρυμμένο στο μανίκι του, το οποίο θα αποκαλύψει σχετικά με τα όσα συμβαίνουν στο παιχνίδι επιβίωσης. Ο ίδιος πιστεέυι ότι «τιμωρήθηκε» για ιστορίες που γίνονται... παρακάμερα, ενώ όπως όλα δείχνουν υπάρχει μεγάλη ιστορία πίσω από την αποβολή Ασημίνας Χατζηανδρέου και Κατερίνας Δαλάκα.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Κώστας Αναγνωστόπουλος λίγο πριν πάρει τον δρόμο της επιστροφής για Ελλάδα, ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία και πιο συγκεκριμένα... την αφίσα από το τσίρκο Μεντράνο.

Ο Μισθοφόρος είναι αποφασισμένος να μιλήσει δημοσίως για όσα έχουν συμβεί στον Άγιο Δομίνικο και αν αυτό γίνει, αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις που θα φέρουν τα πάνω-κατω στο Survivor All Star.