MEDIA

Spoilers για τις επιτυχημένες σειρές – Πώς ξεκινά η εβδομάδα

Spoilers για τις επιτυχημένες σειρές – Πώς ξεκινά η εβδομάδα
Unsplash

Τι θα δούμε στον «Παράδεισο των Κυριών», το «Σασμό» και σε πολλές ακόμη σειρές

Η μυθοπλασία κρατά τα ηνία της τηλεθέασης, τη φετινή σεζόν, και οι σειρές μονοπωλούν το ενδιαφέρον του κοινού.

Έτσι, και αυτή την εβδομάδα αναμένονται πολλές σεναριακές εκπλήξεις που δεν θα επιτρέψουν στους τηλεθεατές να κάνουν ζάπινγκ.

«Ο Παράδεισος των Κυριών», ALPHA 20.00

Η αγωνία για τον Άγη κορυφώνεται και η Πολυξένη βυθίζεται στις ενοχές της. Ο Ντίνος και η Ματούλα αιφνιδιάζουν τη Βικτώρια, ενώ εκείνη βρίσκεται σε μια κατάσταση μέσα στην οποία δεν μπορεί να αντιμετωπίσει κανέναν με τον γνωστό της δυναμισμό. Ο Χριστόφορος ζητάει εξηγήσεις από τη Βικτώρια, σύντομα όμως κάποιος άλλος θα ζητήσει εξηγήσεις από εκείνον. Τα πάντα ανατρέπονται στη ζωή του Πάρη και ο Μάρκος έρχεται για ακόμα μία φορά σε σύγκρουση με την Πιπίτσα, η οποία δείχνει αυτήν τη φορά αποφασισμένη να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Η Σύρμω περνάει από ανάκριση τον Πασχάλη και ο Ντίνος με τη Μιράντα κάνουν μια σημαντική έρευνα. Ο Αποστόλης ψάχνει να βρει μια γυναίκα από το παρελθόν και η μητέρα του Ντίνου καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά στη ζωή του γιου της.

«Σασμός», ALPHA 21.00

Η εξαφάνιση του Αστέρη διαδίδεται στο χωριό και όλοι φοβούνται για τα χειρότερα, ενώ η Καλλιόπη απειλεί θεούς και δαίμονες και ο Μαθιός έχει τύψεις που άφησε μόνο του τον αδελφό του. Παράλληλα η Αργυρώ αποφασίζει να μείνει κοντά στον Πετράκη. Η Αιμιλία ανακοινώνει στον Δημήτρη τις αποφάσεις της, ενώ η Σοφία τής μεταφέρει τις εξελίξεις στο χωριό. Ο Μύρος κάνει μια αποφασιστική κίνηση προς την Άσπα που ξαφνιάζεται. Η οικογένεια του Παντελή ενώνεται και πάλι. Η Αργυρώ δέχεται τηλεφώνημα από τον Παύλο.

«Η Γη της Ελιάς», MEGA 21.00

Ο Λυκούργος είναι αποφασισμένος να βγάλει τον Χρήστο από τη φυλακή και σκοπεύει να κάνει προσωπική έρευνα για τα κυκλώματα προστασίας, γεγονός που ανησυχεί πολύ τη Χάιδω. Η Δήμητρα μαθαίνει ότι ο τύπος που είχε ρίξει το χάπι του βιασμού στο ποτό της Βασιλικής κυκλοφορεί πάλι στα μπαρ και συνεχίζει τη δράση του. Αποφασίζει να υποδυθεί πάλι τη Ράινα για να τον πιάσει στα πράσα και οργανώνει την επιχείρηση με τον Στράτο και τον Βαγιάκο. Ο Φίλιππος κάθε βράδυ πίνει και τον βοηθούν ο Λεωνίδας με την Αννα για να γυρίσει στο σπίτι. Η Δήμητρα μιλάει στον Κουράκο για τις υποψίες της σχετικά με την εταιρία του Δημοσθένη. Επίσης, συναντιούνται με τον εισαγγελέα, ο οποίος τους αναθέτει να ξεκινήσουν μεγάλη έρευνα για τα κυκλώματα που πουλούν προστασία στα μαγαζιά της περιοχής. Ο Φίλιππος μεθά για μία ακόμη φορά, χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και πέφτει πάνω σε ένα δέντρο.

«Παγιδευμένοι», ΑΝΤ1 22.00

Η Άννα αποφυλακίζεται και πέφτει στην αγκαλιά του Δημήτρη. Οι δυο τους είναι πάλι μαζί για να δώσουν, ενωμένοι, τη μάχη για την αθώωσή της. Ο Αλέκος μαθαίνει τα νέα και προσπαθεί με κάθε τρόπο να βρει στοιχεία που θα στείλουν την Άννα πίσω στη φυλακή. Παράλληλα, υποπτεύεται ότι η γυναίκα του του λέει ψέματα για το πού βρισκόταν τη νύχτα του φόνου. Το μυστικό της Υβόννης αποκαλύπτεται. Πού ήταν τελικά η Υβόννη και με ποιον; Η Νατάσσα αναγκάζεται να πει την αλήθεια στην Δανάη για τον πραγματικό της πατέρα κι εκείνη, έξαλλη και πληγωμένη, φεύγει από το σπίτι. Πού θα βρεθεί την επόμενη μέρα το πρωί; Η επιστροφή της Άννας στον τόπο του εγκλήματος θα είναι ιδιαίτερα επώδυνη για εκείνη… Ο Δημήτρης θα κάνει τα πάντα για να τη βοηθήσει να θυμηθεί τι συνέβη τη μοιραία νύχτα.

«Μαύρο Ρόδο», MEGA 22.50

Ο Θέμης μαθαίνει για την προκήρυξη του διαγωνισμού με τα κτήματα του μοναστηριού και δείχνει να ενδιαφέρεται. Ο μητροπολίτης ζητάει από την Κασσιανή να σταματήσει τις επαφές της με τον Μπόγρη, ενώ η ηγουμένη αρχίζει να φοβάται για την καθαίρεσή της. Ο Παναγιώτης ζητάει εξηγήσεις από την Αλεξία για τη συνάντησή της με τον Βίκο. Ο Σαράντος ζητάει να μάθει την αλήθεια από την Ελισάβετ σε σχέση με τον πατέρα του. Ο Σταυρίνος επιστρέφει στο χωριό μετά το χειρουργείο και ο Γεράσιμος αποκαλύπτει στην Ελισάβετ ότι εκείνο το μοιραίο βράδυ που σκοτώθηκε ο Διακοσάββας ήταν και εκείνος εκεί. Θα αποκαλύψει η Ελισάβετ την αλήθεια στον Σαράντο για τον πατέρα του; Πώς θα αντιδράσει ο Παράσχος στην παγίδα που πάει να του στήσει ο Λουκάς; Και, τέλος, πώς ένα τηλεφώνημα της Ελισάβετ θα αλλάξει όλη την ψυχολογία του Πέτρου;