MEDIA

Survivor All Star: Στο «κόκκινο» η ίντριγκα στο νησί – «Έλιωσε» ο Μάριος Πρίαμος με Καρολίνα

Survivor All Star
Glomex

Survivor All Star: Αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία παρακολούθησαν το βράδυ της Τετάρτης οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης.

Στο Survivor All Star η ψηφοφορία στο συμβούλιο έβγαλε 4ο προτεινόμενο για αποχώρηση τον Κώστα Παπαδόπουλο, με την ομάδα του να τον ψηφίζει παμψηφεί.

Ο ζαχαροπλάστης έβγαλε το συμπέρασμα πώς πίσω από αυτό κρύβεται ο Σάκης Κατσούλης με τον Σπύρο Μαρτίκα, καθώς θέλουν να προστατέψουν την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Κατά την επιστροφή στην καλύβα τους, ο Μαρτίκας τους ευχαρίστησε που δεν τον ψήφισε εξοργίζοντας παραπάνω τον Κώστα Παπαδόπουλο.

Από την άλλη ο Κώστας Παπαδόπουλος δεν μπορεί να δεχτεί σε καμία περίπτωση ότι ψηφίστηκε και από τους δέκα. Και ενώ τον έχει πάρει πολύ από κάτω, προσπαθεί να κρατηθεί ώστε να μην μαλώσει μαζί τους!

Προτιμά να κάθεται μόνος του στην παραλία για να μη δημιουργήσει περισσότερες εντάσεις!

Εκνευρισμένη η Μαριαλένα

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη σε δηλώσεις στην κάμερα του Survivor All Star αναφέρθηκε στον χαρακτηρισμό της Ρίας προς το πρόσωπό της.

Συγκεκριμένα, η συμπαίκτριά της, της είπε πριν το αγώνισμα της Τρίτης ότι είναι «ψεύτρα», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Μαριαλένα. Ο λόγος που την χαρακτήρισε έτσι ήταν γιατί η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είπε στον Βασάλο ότι η Ρία της σχολίασε ότι θα την ψηφίσει ως κούφια ψήφο, πράγμα που η ίδια αρνείται.

«H Ρία γύρισε χθες πριν τον αγώνα και με είπε ψεύτρα. Εμένα ψεύτρα; Εμένα που ό,τι έχω να πω το λέω μπροστά στη μούρη όλων;», είπε εκνευρισμένη η Μαριαλένα. «Δεν το σχολίασα στο συμβούλιο, γιατί θεωρώ πως η σιωπή μου είναι απάντηση στη Ρία», συμπλήρωσε.

«Θυμάμαι τι έγινε και το ζωντανό παράδειγμα, η ζωντανή απόδειξη είναι ότι έπιασα τον Βασάλο και του είπα ότι η Ρία μου είπε πως θα με ψηφίσει ως κούφια ψήφο. Αν δεν μου είχε πει κάτι τέτοιο, γιατί να γυρίσω να το πω αυτό στον Κωνσταντίνο; Γιατί να μην πω ότι θα με ψηφίσει αγωνιστικά και να θέσω αυτό ως παράδειγμα, την κούφια ψήφο;», ανέφερε.

Τέλος, τόνισε πως δεν θα αφήσει κανέναν να χαλάσει το όνομά της με αερολογίες. «Να ορκιστώ στην οικογένειά μου; Δεν θα το κάνω, αλλά λέω την αλήθεια. Είναι ο λόγος μου ενάντια στον δικό της. Μακάρι να καταγραφόμασταν εκείνη τη στιγμή για να μην υπάρχουν αυτές οι αερολογίες, οι λασπολογίες και να σπιλώνεται το δικό μου όνομα και να με λέει μια κοπέλα εδώ μέσα ψεύτρα. Γιατί μόνο ψεύτρα δεν είμαι», κατέληξε.

Λιανός βάζει «φυτιλιές» στην Ελένη

Ο Γιώργος Λιανός είπε να πειράξει τους παίκτες λίγο πριν το αγώνισμα με έπαθλο επικοινωνία στο Survivor All Star.

Ο παρουσιαστής την στιγμή που απευθύνθηκε στην Ελένη Χαμπέρη αναρωτήθηκε για το πως ήταν η σχέση της με τον σύντροφό της, πριν μπει στο παιχνίδι.

Παρουσιαστής: Γοργόνα Ελένη Χαμπέρη ζει ο βασιλιάς Αλέξανδρος; Το αγόρι σου.

Ελένη: Αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ τόσες μέρες. Άραγε θα λάβω μήνυμα; Για αυτό θέλω να κερδίσουμε να δω αν ζει.

Παρουσιαστής: Μήπως έχει φύγει;

Ελένη: Δεν ξέρω. Φοβάμαι για αυτό. Λέω μην έχει αλλάξει κάτι.

Παρουσιαστής Γιατί έφυγες λίγο περίεργα από την Ελλάδα;

Ελένη: Όχι ήμασταν μια χαρά. Τέλεια.

Παρουσιαστής: Εντάξει αυτό ξέρεις εσύ. Δεν θα πω κουβέντα…

Ελένη: Μην με αγχώνεις άλλο. Ελπίζω να κερδίσουμε, να πάρω ένα μήνυμα και την επιβεβαίωση ότι ζει ο μέγας Αλέξανδρος.

Και πάλι νικητές οι Κόκκινοι

Στο αγώνισμα που ακολούθησε με έπαθλο την επικοινωνία, οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας επικράτησαν των «Μαχητών» μετά από μία μάχη που εξελίχθηκε σε θρίλερ.

Κάποιοι παίκτες από τους Μπλε δεν άντεξαν τη νέα ήττα.

Στον αντίποδα, οι παίκτες της κόκκινης ομάδας, συμφώνησαν να μην πανηγυρίσουν έντονα.

Στη συνέχεια, οι τηλεθεατές είδαν την Μελίνα να φεύγει κλαίγοντας για το νοσοκομείο.

Η παίκτρια της μπλε ομάδας είχε κάποιο μικροατύχημα και για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Επικοινωνία με… Καρολίνα

Οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας είχαν την ευκαιρία να δεχθούν μηνύματα από αγαπημένα τους πρόσωπα.

Όταν έφτασε η σειρά του Μάριου Πρίαμου εμφανίστηκε ένα μήνυμα από την Καρολίνα Καλύβα, η οποία του έγραφε πως έξω είναι όλα καλά.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, όλο το έπαθλο επικοινωνίας.