MEDIA

Survivor All Star - Εκνευρισμένη η Μαριαλένα: «Mε είπε ψεύτρα. Εμένα ψεύτρα;»

Survivor All Star - Εκνευρισμένη η Μαριαλένα: «Mε είπε ψεύτρα. Εμένα ψεύτρα;»

Survivor All Star: Η Μαριαλένα επιμένει ότι λέει την αλήθεια αλλά δεν είναι πολύ πειστική

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη σε δηλώσεις στην κάμερα του Survivor All Star αναφέρθηκε στον χαρακτηρισμό της Ρίας προς το πρόσωπό της.

Συγκεκριμένα, η συμπαίκτριά της, της είπε πριν το αγώνισμα της Τρίτης ότι είναι «ψεύτρα», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Μαριαλένα. Ο λόγος που την χαρακτήρισε έτσι ήταν γιατί η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είπε στον Βασάλο ότι η Ρία της σχολίασε ότι θα την ψηφίσει ως κούφια ψήφο, πράγμα που η ίδια αρνείται.

«H Ρία γύρισε χθες πριν τον αγώνα και με είπε ψεύτρα. Εμένα ψεύτρα; Εμένα που ό,τι έχω να πω το λέω μπροστά στη μούρη όλων;», είπε εκνευρισμένη η Μαριαλένα. «Δεν το σχολίασα στο συμβούλιο, γιατί θεωρώ πως η σιωπή μου είναι απάντηση στη Ρία», συμπλήρωσε.

«Θυμάμαι τι έγινε και το ζωντανό παράδειγμα, η ζωντανή απόδειξη είναι ότι έπιασα τον Βασάλο και του είπα ότι η Ρία μου είπε πως θα με ψηφίσει ως κούφια ψήφο. Αν δεν μου είχε πει κάτι τέτοιο, γιατί να γυρίσω να το πω αυτό στον Κωνσταντίνο; Γιατί να μην πω ότι θα με ψηφίσει αγωνιστικά και να θέσω αυτό ως παράδειγμα, την κούφια ψήφο;», ανέφερε.

Τέλος, τόνισε πως δεν θα αφήσει κανέναν να χαλάσει το όνομά της με αερολογίες. «Να ορκιστώ στην οικογένειά μου; Δεν θα το κάνω, αλλά λέω την αλήθεια. Είναι ο λόγος μου ενάντια στον δικό της. Μακάρι να καταγραφόμασταν εκείνη τη στιγμή για να μην υπάρχουν αυτές οι αερολογίες, οι λασπολογίες και να σπιλώνεται το δικό μου όνομα και να με λέει μια κοπέλα εδώ μέσα ψεύτρα. Γιατί μόνο ψεύτρα δεν είμαι», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Survivor All Star: Ο Μαρτίκας ευχαριστεί τους συμπαίκτες του που ψήφισαν τον Κώστα και όχι τον ίδιο

Γιώργος Κοψιδάς: «Δεν θα πήγαινα στο Survivor All Star εάν μου γινόταν πρόταση»

Κώστας Αναγνωστόπουλος: Είναι ζευγάρι με την Ιλένια Ουίλιαμς; Τι απαντά ο πρώην παίκτης του Survivor