MEDIA

Survivor: Ο πατέρας της Μελίνας «τα βάζει» με την παραγωγή - Το μέλλον της παίκτριας στο ριάλιτι

Survivor All Star: Ο πατέρας της Μελίνας Μεταξά «τα βάζει» με την παραγωγή
H Μελίνα Μεταξά.
Glomex

Survivor All Star: O πατέρας της Μελίνας Μεταξά ξέσπασε κατά της παραγωγής του ριάλιτι επιβίωσης.

Με αφορμή τα χθεσινά πλάνα που είδαμε στο Survivor All Star με τη Μελίνα Μεταξά να σωριάζεται στο έδαφος, ο πατέρας της ξέσπασε κατά της παραγωγής του ριάλιτι επιβίωσης.

Συγκεκριμένα, η παίκτρια των Μαχητών έπεσε κάτω λίγο πριν το αγώνισμα, με τους συμπαίκτες της να αναφέρουν πως η κήλη που έχει εμφανίσει στον αυχένα της, σε συνδυασμό με την πείνα και την ταλαιπωρία που έχει υποστεί, τη δυσκολεύουν, καθώς της δημιουργούν ζαλάδες και αναγούλα.#

Ο πατέρας της ανέφερε στα social media, κανένας από την παραγωγή δεν επικοινώνησε με κάποιο μέλος από την οικογένειά της για να ενημερώσει για την κατάσταση της υγείας της.

Χαρακτήρισε μάλιστα, τα πλάνα που προβλήθηκαν με την κόρη του τραυματισμένη «απάνθρωπα». Ένας χρήστης του Twitter αναδημοσίευσε το μήνυμα του πατέρα της Μελίνας Μεταξά.

«Είναι απάνθρωπο εις βάρος της οικογένειάς μας να προβάλλονται σκηνές με τη Μελίνα τραυματισμένη και οι αρμόδιοι της παραγωγής να μην μας έχουν ενημερώσει εκ των προτέρων. Είναι ντροπή για όσους διαχειρίζονται τα θέματα αυτά. Ελπίζουμε, έστω αργά να λάβουν το μήνυμά μας και να κάνουν το αυτονόητο. Να επικοινωνήσουν μαζί μας και να μας ενημερώσουν για το συμβάν», έγραψε ο πατέρας της.

H κατάσταση της υγείας της Μελίνας θα κρίνει και το μέλλον της στο Survivor All Star. Μάλιστα στον Αγιο Δομίνικο εκφράζονται ανησυχίες και μεταξύ των παικτών για το αν η Μελίνα Μεταξά θα συνεχίσει στο παιχνίδι ή αν θα αποχωρήσει οικειοθελώς.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor all Star: Πότε επιστρέφουν Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου

Survivor All Star Spoiler: Παίκτες τρώνε κρυφά στη ζούγκλα του Άγιου Δομίνικου

Survivor All Star: Το πείραγμα του Λιανού στον Σάκη Κατσούλη - Η αντίδραση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη