MEDIA

Survivor All Star: Ο πατέρας της Μελίνας Μεταξά επικοινώνησε με την παραγωγή

Survivor All Star: Ο πατέρας της Μελίνας Μεταξά επικοινώνησε με την παραγωγή
H Mελίνα Μεταξά.
Glomex

H Mελίνα Μεταξά αντιμετώπισε ένα μικρό πρόβλημα υγείας στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor All Star.

H Mελίνα Μεταξά στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor All Star, κατέρρευσε στο έδαφος, λίγο πριν ξεκινήσει το αγώνισμα, με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει πως δεν θα μπει στον στίβο μάχης και θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η παίκτρια, με μερικούς παίκτες να αναφέρουν ότι μία κήλη που έχει στον αυχένα της, της δημιουργεί ζαλάδες. Άλλοι έκαναν λόγο για τραυματισμό.

Λίγες ώρες αφού προβλήθηκε το πλάνο, με τη Μελίνα Μεταξά να βρίσκεται στο έδαφος, ο πατέρας της έκανε μια ανάρτηση κατά της παραγωγής του Survivor All Star αναφέροντας πως κανείς δεν επικοινώνησε μαζί του για να τον ενημερώσει για την κατάσταση της κόρης του.

Ωστόσο, πριν λίγες ώρες, επανήλθε με νέα δημοσίευση, ευχαριστώντας την παραγωγή, που επικοινώνησε τελικά μαζί του, όπως λέει.

«Αγαπητοί μου φίλοι, μόλις με καθησύχασαν από την παραγωγή ότι η Μελίνα είχε διάσειση και έτυχε της ανάλογης φαρμακευτικής αγωγής και πάει καλά. Μου τόνισαν ότι δεν κινδυνεύει και θα προσπαθήσουν να ενημερώνουν έγκαιρα. Κλείνοντας θα ήθελα να σας μεταφέρω τις θερμές ευχαριστίες, τόσο τις δικές μου, όσο και της οικογένειάς μου για την έγνοια που δείξατε προς εμάς και το παιδί μας, με αφορμή τον τελευταίο της τραυματισμό. Ευχόμαστε σε όλους υγεία και οικογενειακή ευτυχία», έγραψε ο πατέρας της παίκτριας των Μαχητών.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star - Τριαντάφυλλος: «Πολύ εύκολα ερωτεύεται και αγαπάει η Καρολίνα»

Survivor All Star: Έφτασαν Ασημίνα και Δαλάκα στην Ελλάδα - «Βιώνουμε μια άσχημη ψυχολογική φάση»

Survivor All Star: Έξαλλη η Ασημίνα στο αεροδρόμιο-Οι πρώτες δηλώσεις