MEDIA

Survivor All Star: Spoiler Τριαντάφυλλου - Αυτοί είναι οι δύο παίκτες που θα στείλει τελικό ο Ατζούν

Survivor All Star: Spoiler Τριαντάφυλλου - Αυτοί είναι οι δύο παίκτες που θα στείλει τελικό ο Ατζούν

Survivor All Star: Αιχμηρά τα σχόλια του Τριαντάφυλλου για δύο παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης - Είπε ότι τους ευνοεί ο Ατζούν

Σχολιαστής του Survivor All Star έχει γίνει ο Τριαντάφυλλος ο οποίος μετά την απόφασή του να μην συμμετέχει στο παιχνίδι μιλάει για τα τεκταινόμενα στον Άγιο Δομίνικο.

Ειδικότερα, ο Τριαντάφυλλος εξαπέλυσε νέες βολές προς την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης μιλώντας στην κάμερα του Open ρίχνοντας «βόμβα» περί προσωπικών σχέσεων του Ηλία με τον Τούρκο παραγωγό.

«Πιστεύω ότι στον τελικό θα πάει ο Μπόγδανος και θα είναι και ο Βασάλος. Ο Βασάλος δεν βγαίνει υποψήφιος ποτέ, δεν ξέρω γιατί. Θα πάει τελικό ο Μπόγδανος και ίσως το πάρει. Έτσι πιστεύω… Πολλή Τουρκία ο Μπόγδανος, στο σπίτι του Acun 5-6 φορές, στην Αγγλία. Όλα αυτά κάτι μου λένε. Τα διασταυρώνω τώρα, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα πάει τελικό και μπορεί να το πάρει κιόλας. Αν γίνει αυτό, γράψ’ το, 11 Φεβρουαρίου», είπε ο Τριαντάφυλλος.

Ποια ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία

Στο ίδιο έργο... θεατές όσοι παρακολούθησαν το επεισόδιο της Κυριακής (12/02) του Survivor All Star καθώς οι Κόκκινοι κατέκτησαν για άλλη μια φορά την ασυλία.

Οι Διάσημοι πολύ άνετα έφτασαν στη νίκη με τελικό σκορ 10-3 και απέδειξαν ξανά την αγωνιστική τους ανωτερώτητα έναντι των Μαχητών.

Ίδια παρέμεινε η κατάσταση και στο συμβούλιο του νησιού καθώς ο Κρις Σταμούλης έλαβε τις περισσότερες ψήφους από τους συμπαίκτες του και βρίσκεται στον «τάκο» για άλλη μια εβδομάδα.

Οι εντάσεις στο Μπλε στρατόπεδο συνεχίζονται καθώς το κλίμα είναι ιδιαίτερα βαρύ από τις απανωτές ήττες και την παρατεταμένη πείνα. Αλλά και στους Διάσημους είδαμε να ανεβαίνουν οι τόνοι λόγω του Σπύρου Μαρτίκα.

Εξελίξεις «φωτιά» αναμένονται και στο αποψινό επεισόδιο όπως βλέπουμε και στο τρέιλερ, καθώς Μαχητές και Διάσημοι θα παλέψουν για την κατάκτηση της δεύτερης ασυλίας της εβδομάδας. Η ομάδα που θα ηττηθεί θα κληθεί να «βγάλει» δυο παίκτες της υποψήφιους προς αποχώρηση.

Σχετικές ειδήσεις