MEDIA

Survivor All Star: Τελευταία προπόνηση για την Ελευθερία Ελευθερίου πριν φύγει για Άγιο Δομίνικο

Survivor All Star: Τελευταία προπόνηση για την Ελευθερία Ελευθερίου πριν φύγει για Άγιο Δομίνικο
instagram

Η Ελευθερία Ελευθερίου προπονείται για τελευταία φορά λίγο πριν αναχωρήσει για Άγιο Δομίνικο και «ταράξει τα νερά» στο Survivor All Star

Το παιχνίδι των ανατροπών είναι το Survivor All Star καθώς οι εκπλήξεις δεν σταματούν. Έξι νέοι παίκτες έχουν φτιάξει τις βαλίτσες τους και ετοιμάζονται να πετάξουν για την Δομινικανή Δημοκρατία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Γεια σου» οι παίκτες που φεύγουν άμεσα για Καραϊβική είναι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Ελευθερία Ελευθερίου, ενώ την επόμενη Δευτέρα θα πετάξουν για Άγιο Δομίνικο ο Γιωρίκας Πιλίδης και η Ειρήνη Παπαδοπούλου. Ακόμα δύο παίκτες που θα μπουν στο παιχνίδι είναι ο Νικόλας Αγόρου και ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

Μάλιστα σήμερα το πρωί της Δευτέρας 13 Φεβρουαρίου η Ελευθερία Ελευθερίου έκανε την τελευταία της προπόνηση λίγο πριν αναχωρήσει για Άγιο Δομίνικο. Ο γυμναστής της και προπονητής των Survivors, ανέβασε σε story στο Instagram την πρώην παίκτρια των Διασήμων να κάνει γυμναστική παρέα με το σκυλάκι της, γράφοντας «The last workout».

Πλέον όλοι περιμένουμε να δούμε σε ποια ομάδα θα μπει η Ελευθερία Ελευθερίου και πώς θα αντιδράσει ο Μάριος - Πρίαμος μόλις τη δει μπροστά του.