MEDIA

Ο άνθρωπος που ρώτησε τον πρωθυπουργό αν είναι καψούρης στο Newsbomb.gr: Ήθελα να σπάσει ο πάγος

Ο άνθρωπος που ρώτησε τον πρωθυπουργό αν είναι καψούρης στο Newsbomb.gr: Ήθελα να σπάσει ο πάγος
Ο δημοσιογράφος Λάζαρος Λαζαρίδης.

Ο δημοσιογράφος Λάζαρος Λαζαρίδης από το «Ράδιο Καψούρα» και το Eordaialive» που ρώτησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη «πόσο καψούρης είναι» ένεκα της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου μίλησε στο Newsbomb.gr.

Viral έχει γίνει από χθες η ερώτηση «Είστε καψούρης;» που έκανε ο δημοσιογράφος Λάζαρος Λαζαρίδης στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο δημοσιογράφος από το «Eordaialive» και διαχειριστής του διαδικτυακού ραδιοφώνου «Ράδιο Καψούρα» μίλησε στο Newsbomb.gr για την περιβόητη ερώτηση που ξάφνιασε τους δημοσιογράφους στη συνέντευξη τύπου της Κοζάνης.

Ο Λάζαρος Λαζαρίδης είπε στο Newsbomb.gr ότι θέλησε να συνδυάσει την ερώτηση και με την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που ήταν χθες, Τρίτη 14 Φεβρουαρίου. Όπως υποστηρίζει ο ίδιος, με την ερώτηση του δεν σκέφθηκε να «τραβήξει τα βλέμματα».

«Θέλησα να “σπάσω τον πάγο” και είπα αυτό που μου βγήκε να πω, λειτουργώ αυθόρμητα, δεν το είχα προγραμματίσει», είπε αρχικά στο Newsbomb.gr.

Και συμπλήρωσε: «Το έκανα για να σπάσω τη μονοτονία καθώς περιμέναμε για αρκετή ώρα στη συνέντευξη τύπου».

«Η ερώτηση είναι η μισή αλήθεια γιατί απέκλεισαν την επόμενη ερώτηση. Πήρα τον λόγο και έκανα την επόμενη ερώτηση για την “Πτολεμαΐδα 5” και πήραν μόνο αυτό το κομμάτι. Δημοσιογραφικά αυτό δεν είναι σωστό. Είναι δυνατόν να σκεφτεί κάποιος ότι εγώ πήγα από το Ράδιο Καψούρα σε συνέντευξη του Πρωθυπουργού;»

Τι είναι όμως η καψούρα για τον Λάζαρο Λαζαρίδη; Ο δημοσιογράφος απάντησε ότι «Η καψούρα είναι μία ιδέα, μία ευρύτερη έννοια και ένας τρόπος ζωής»

Σχετικές ειδήσεις

Κυριάκος Μητσοτάκης: Γιατί τον ρώτησα αν είναι καψούρης - Τι απαντά ο ιδρυτής του «Ράδιο Καψούρα»

Απίθανη ερώτηση σε Μητσοτάκη από το «Ράδιο Καψούρα» της Πτολεμαΐδας: «Πόσο καψούρης είστε;»