ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Γιατί τον ρώτησα αν είναι καψούρης - Τι απαντά ο ιδρυτής του «Ράδιο Καψούρα»

Κυριάκος Μητσοτάκης
Eurokinissi

Ο δημοσιογράφος, Λάζαρος Λαζαρίδης, μιλώντας στην ΕΡΤ, ανέφερε: «Του άρεσε η ερώτηση θα μπορούσα να πω του πρωθυπουργού. Την αντιμετώπισε ο ίδιος με χιούμορ»

Την απάντησή του για τον λόγο που ρώτησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη συνέντευξη Τύπου αν είναι καψούρης, έδωσε ο ιδρυτής του Ράδιο Καψούρα.

Ο δημοσιογράφος, Λάζαρος Λαζαρίδης, μιλώντας στην ΕΡΤ, ανέφερε: «Του άρεσε η ερώτηση θα μπορούσα να πω του πρωθυπουργού. Την αντιμετώπισε ο ίδιος με χιούμορ». Μάλιστα, πρόσθεσε: «Οι υπόλοιποι πιάστηκαν ξαφνικά γιατί δεν περίμεναν να υποβάλει κάποιος μια τέτοια ερώτηση».

Όπως ανάφερε, υπέβαλε την ερώτηση αφενός λόγω της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου και αφετέρου για να διακόψει τις κουραστικές ερωτήσεις-απαντήσεις μιας τέτοιας συνέντευξης Τύπου. «Ήθελα να σπάσω κατά κάποιον τρόπο τον πάγο και λειτούργησα αυθόρμητα. Έτσι είναι ο χαρακτήρας μου», σημείωσε ο ιδρυτής του Ράδιο Καψούρα.

Στην ερώτηση, πάντως, αν η ερώτηση έγινε με το βλέμμα σε κάποιο πρόσωπο με το οποίο ο ίδιος είναι καψούρης, ο ίδιος απάντησε ότι «μέσα μου υπήρχαν και δεύτερες σκέψεις» αν και, όπως υποστηρίζει, δεν σκέφθηκε να εντυπωσιάσει με αυτόν τον τρόπο το έτερον του ήμισυ: «Δεν το είχα προγραμματίσει».