MEDIA

Survivor All Star: Η τρίτη και φαρμακερή για τον Κρις Σταμούλη και ο Μπάρτζης που δεν ξέρει να χάνει

Survivor All Star
Glomex

Survivor All Star: Έντονο το επεισόδιο της Πέμπτης με τους τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης να βλέπουν ακόμα μια αποχώρηση.

Προβληματισμένος είναι ο Στέλιος Χανταμπάκης μετά την επικοινωνία που είχε με την σύζυγό του. Ο παίκτης του Survivor All Star παραξενεύτηκε με το μήνυμα της Όλγας Πηλιάκη που δέχτηκε ενώ στάθηκε στα «βελάκια» που του πετάει κάθε βράδυ.

«Αντρούλη μου καλέ, έχω κολλήσει μία φωτογραφία σου στον τοίχο και κάθε μέρα πετάω από μερικά βελάκια. Σε αγαπάμε πολύ και μας λείπεις, αλλά είμαστε πολύ καλά δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα. Τα έχω όλα υπό έλεγχο. Χαίρομαι όμως και πολύ γιατί βλέπω ότι είσαι καλά και μέρα με τη μέρα δυναμώνεις όλο και περισσότερο. Συνέχισε να μας κάνεις υπερήφανους, σε αγαπάμε πολύ. Τα χανταμπακάκια σου!» έγραψε η Όλγα Πηλιάκη.

Από την άλλη, η μικρή Μαλένα έγραψε στον μπαμπά της: «Μπαμπούλη μου σε αγαπώ πολύ! Είσαι ο καλύτερος του κόσμου γιατί ό,τι ζητάω μου το κάνεις!».

Ο παίκτης επηρεάστηκε από το μήνυμα που έλαβε και όταν επέστρεψαν στην καλύβα και λίγο πριν κοιμηθούν ρώτησε τα κορίτσια της ομάδας σχετικά με την φράση της συζύγου του Όλγας για τα... βελάκια.

Την επόμενη ημέρα μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι είπε: «Ό,τι και να κάνω, φταίω. Δεν έρχομαι στο Survivor, φταίω. Έρχομαι στο Survivor, φταίω. Αλλά να μου το πει κι η ίδια μου η γυναίκα; Να πω ότι δεν το αποφασίσαμε μαζί; Να πω πως ήρθα να κάνω διακοπές στον Άγιο Δομίνικο; Τι να πω; Δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνω λάθος. Αποφασίσαμε να έρθω, μου είπε να είμαι δυνατός, μου έδωσε μια τσάντα με μια ρούχα και μου είπε "φύγε, θα είμαστε όλοι καλά". Χθες μου είπε, έχω μια φωτογραφία σου και πετάω βελάκια. Τι καταλαβαίνετε;».

Εκνευρισμένη με τον Σάκη η Μαριαλένα

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο επεισόδιο της Πέμπτης είπε ότι εκνευρίζεται όταν ο Σάκης Κατσούλης κερδίζει τόσα έπαθλα φαγητού και τρώει.

«Ο Σάκης έχει έρθει να κάνει διακοπές, πιάνω τον εαυτό μου να εκνευρίζεται που τρώει», είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Έβγαλε το κολάρο η Μελίνα Μεταξά

H Mελίνα Μεταξά αποχωρίστηκε το κολάρο και ετοιμάζεται να επιστρέψει στον στίβο μάχης του Survivor All Star. Η παίκτρια βρισκόταν το τελευταίο διάστημα εκτός των αγωνισμάτων, καθώς ο αυχένας της δεν ήταν ακόμα σε καλή κατάσταση.

Μετά από μερικές ημέρες που χρειάστηκε για να αναρρώσει, αλλά και πολλές ήττες στην ομάδα της, η παίκτρια είναι έτοιμη να επιστρέψει πίσω και να φέρει νίκες στους Μπλε.

Μιλώντας στην κάμερα του Survivor, δήλωσε: «Επέστρεψα από τους γιατρούς. Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής. Πάω πάρα πολύ καλά, αναρρώνω γρήγορα, απλά ο γιατρός είπε ότι θέλει να με δει σε λίγες ημέρες. Με θέλει για μία εβδομάδα εκτός αγωνισμάτων, αλλά του εξήγησα ότι αυτό δεν γίνεται. Θα μείνω 2-3 μέρες υπό σκιά όπως θέλει και μετά, ξεκινάμε δυναμικά».

Στη συνέχεια, βρέθηκε με τους συμπαίκτες της και τους ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας της. «Ο γιατρός μου έκανε ό,τι χρειαζόταν. Μου είπε αν νιώσω, κάπως να το χρησιμοποιήσω 2-3 μέρες. Θέλει να με ξαναδεί σε 5-6 μέρες. Για 2-3 μέρες θα είμαι υπό σκιά και μετά παίζω», ανέφερε.

Ασημακόπουλoς: «H Μελίνα έχει ακόμα κάποιο θέμα μαζί μου»

Ένας έντονος διάλογος ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και την Μελίνα Μεταξά ξέσπασε στο επεισόδιο της Πέμπτης όταν ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης, Γιώργος Λιανός τους έδωσε τον λόγο.

Συγκεκριμένα, η Μελίνα Μεταξά σημείωσε αρχικά πως «αν δεν φύγω, σε πάρα πολύ λίγες μέρες, πολύ λιγότερες από αυτές που όλοι οι «γιατροί» εδώ στην ομάδα περίμεναν, θα είμαι στον αγωνιστικό χώρο. Μακάρι να κερδίσει σήμερα η ομάδα και να πάρουμε έτσι δύναμη όλοι. Ίσως το γεγονός πως δεν θα παίξω να με χαροποιεί λίγο γιατί συνήθως λένε ότι αυτός που κερδίζει στο τελευταίο αγώνισμα πριν το συμβούλιο ή φέρνει το 10αρι… κάτι γίνεται και φεύγει. Εύχομαι να μείνουμε όλοι οι μπλε εδώ και αυτός που θα φύγει να είναι από την κόκκινη ομάδα. Συγγνώμη Σπύρο, αλλά καταλαβαίνεις».

Ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Μ.Μ.: Ο λόγος που ψήφισα τον Γιώργο Ασημακόπουλο ήταν επειδή έπρεπε κάποιον να ψηφίσω. Δεν σημαίνει ότι θέλω και να φύγει.

Σ.Μ.: Και ψήφισες και αδίκησες τον καλύτερο παίκτη. Έναν από τους καλύτερους.

Μ.Μ.: Δεν θεωρώ ότι από τους μπλε είναι ο καλύτερος παίκτης από τους άνδρες.

Σ.Μ.: Νομίζω ότι δήλωσες πως είχες και άγνοια για το τι ψήφιζες.

Μ.Μ.: Στα τελευταία αγωνίσματα, ναι, δεν ήμουν μαζί με την ομάδα μου οπότε…

Σ.Μ.: Ναι, αλλά έπρεπε να ρωτήσεις και να μάθεις γιατί αδίκησες αυτή τη στιγμή και βρίσκεται υποψήφιος ένας παίκτης για 3η φορά και κινδυνεύει. Εδώ παίζουμε με σοβαρότητα και είναι ένα παιχνίδι που διακυβεύονται σε αυτό προσωπικότητες, χαρακτήρες, στόχοι, όνειρα, σκοποί.

Μ.Μ.: Αν ήσουν εσύ στη θέση μου, ποιον θα ψήφιζες; Αν ήσουν Μελίνα, ποιον θα ψήφιζες;

Σ.Μ.: Θα ψήφιζα κάποιον αδύναμο. Την Εύη. Μπροστά στον Ασημακόπουλο εννοείται πως είναι αδύναμη.

Μ.Μ.: Ωραία, είναι η δική σου άποψη. Την δική μου δεν μπορώ να την αλλάξω συν ότι μέσα στην καλύβα η Εύη κάνει πολύ περισσότερα πράγματα από τον Ασημακόπουλο.

Σ.Μ.: Θεωρώ ότι ήταν μια ψήφος κακίας και δεν του άξιζε. Συγγνώμη, Ασημακόπουλε, που παίρνω αυτή τη θέση αλλά νομίζω πως είναι η αλήθεια

«H Μελίνα μάλλον έχει ακόμα κάποιο θέμα μαζί μου και γενικά ασχολείται. Θα την αφήσω όμως να ασχολείται και δεν θέλω να πω κάτι πάνω σε αυτό» σχολίασε, με τη σειρά του, ο Γιώργος Ασημακόπουλος στο Survivor All Star της Πέμπτης.

Αγώνας επάθλου και νίκη για τους Μπλε

Στη συνέχεια, οι παίκτες των δύο ομάδων κλήθηκαν να δοκιμαστούν σε έναν ακόμα αγώνισμα επάθλου.

Νικητές αναδείχθηκαν οι Μπλε με σκορ 10-8.

Συμβούλιο αποχώρησης

Στην αρχή του συμβουλίου, Διάσημοι και Μαχητές αποκάλυψαν την Τσικνοπέμπτη τους.

Ξινά τα γέλια του Μπάρζη: «Δεν ξέρεις να χάνεις, σε πονάει πολύ»

Ο Μπάρτης τα άκουσε για τη συμπεριφορά του μετά το αγώνισμα και επιτέθηκε για ακόμα μια φορά στον Γκότση για τα ματσαρίσματα που κάνει.

Τρίτη και φαρμακερή για τον Κρις

Στο Συμβούλιο του νησιού, που ακολούθησε, οι παίκτες συνάντησαν τον παρουσιαστή του Survivor All Star, Γιώργο Λιανό, ο οποίος ανακοίνωσε τον παίκτη που αποχωρεί από το παίχνίδι.

Υποψήφιοι ήταν ο Κρις Σταμούλης, η Μελίνα Μεταξά, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Σπύρος Μαρτίκας.

Τελικά, από το το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ αποχώρησε ο - για τρίτη φορά υποψήφιος - Κρις Σταμούλης από την ομάδα των Μαχητών.