MEDIA

Survivor All Star: Η Καρολίνα έκανε τατουάζ για τον Μάριο Πρίαμο

Survivor All Star: Η Καρολίνα έκανε τατουάζ για τον Μάριο Πρίαμο
GLOMEX

Η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα είναι φουλ ερωτευμένη με τον Μάριο Πρίαμο και δεν το κρύβει με τίποτα. Για χάρη του έκανε μέχρι και τατουάζ

Το Survivor έχει γεννήσει έρωτες από το 2017 μέχρι και σήμερα. Η Καρολίνα Καλύβα αποχώρησε από το Survivor All Star και παρόλο που δεν κατάφερε μέσα στο παιχνίδι να μείνει πιστή στον Μπο, δεν φαίνεται να έχει συμβεί το ίδιο και με τον Μάριο Πρίαμο.

Η πρώην παίκτρια είναι φουλ ερωτευμένη με τον Κύπριο παίκτη και αυτό δεν κρύβεται, όχι μόνο από τις δημόσιες δηλώσεις της αλλά και από ένα τατουάζ που γεννάει πολλά ερωτήματα.

Ο λόγος για το νέο της τατουάζ το οποίο έχει δημιουργήσει συζητήσεις στα τηλεοπτικά παρασκήνια. Ένα σχέδιο το οποίο έχει δύο καρδούλες μαζί ενωμένες, όχι εντελώς κλειστές αλλά κάπως πιο ανοιχτές, σχηματίζοντας το γράμμα «Μ». Άραγε οι καρδιές και το γράμμα να αφορούν τη νέα της σχέση με τον Μάριο Πρίαμο;

«Η Καρολίνα έκανε τατουάζ. Το έκανε χθες. Έκανε δύο δύο καρδούλες στο χέρι της. Είναι για τον Μάριο Πρίαμο αυτό το τατουάζ πιστεύετε; Η καρδιά μου θυμίζει και λίγο "Μ" έχω να πω εγώ. Ερωτευμένη πολύ, το δηλώνει», είπε ο δημοσιογράφος στην εκπομπή «Γεια» του ΣΚΑΪ αφήνοντας αναπάντητα ερωτήματα να απασχολούν τους τηλεθεατές.