MEDIA

Survivor All Star - Τα πρώτα λόγια της Ελευθερίου για τον Μάριο: «Γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια...»

Survivor All Star - Τα πρώτα λόγια της Ελευθερίου για τον Μάριο: «Γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια...»

Survivor All Star: Η Ελευθερία Ελευθερίου έφτασε στον Άγιο Δομίνικο και μίλησε για τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη

Ελευθερία Ελευθερίου, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και Χριστίνα Κεφαλά έκαναν την εμφάνισή τους στο Survivor All Star και κατέφτασαν στην παραλία της κόκκινης ομάδας στην οποία εντάχθηκαν.

Οι παίκτες των Διασήμων υποδέχθηκαν με χαμόγελα τις τρεις νέες παίκτριες ενώ εκείνες από την πλευρά του εξέφρασαν τις πρώτες τους σκέψεις για την άφιξή τους στο νησί.

«Νιώθω σαν να μην έφυγα ποτέ» σχολίασε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. «Πρώτη μέρα στο νησί μετά από δύο χρόνια… Να που ξαναβρίσκομαι εδώ», είπε ενθουσιασμένη η Χριστίνα Κεφαλά.

Φυσικά οι τηλεθεατές εστιάζουν και στην Ελευθερία Ελευθερίου η οποία αναμένεται να ανάψει «φωτιές» στην κόκκινη καλύβα στρεφόμενη κατά του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη.

«Με τον Μάριο γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια πριν τη συμμετοχή μου στο Survivor... από το 2017-18. Είχαμε άψογες σχέσεις και νομίζω ότι έχει μείνει μέχρι εκεί», ήταν τα πρώτα λόγια της Ελευθερίας Ελευθερίου για τον Μάριο.

Survivor All Star: Kόντρα στους Μπλε για ένα... νεκρό ψάρι - Βασάλος και Τάκης «καίνε» τον Γκότση

Νέες συγκρούσεις στην καλύβα των Μπλε με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Τάκη Καραγκούνια να κατηγορούν τον Ηλία Γκότση πως εκμεταλλεύτηκε ένα... νεκρό ψάρι για να κερδίσει δημοσιότητα.

Συγκεκριμένα όπως είπε ο Τάκης, ο Γκότσης τον προσέγγισε για να του ζητήσει το ψαροντούφεκο ώστε να δείξει ότι ψάρεψε και εκείνος κάποιο ψάρι.

«Προσπαθούσα να φτιάξω το ψαροντούφεκο και έρχεται ο Ηλίας Γκότσης με ένα ψόφιο ψάρι. Μου λέει δώσε μου για πέντε λεπτά το ψαροντούφεκο, να μπω να το κάνω γύρισμα και να πω ότι έπιασα και εγώ κάτι», δήλωσε ο Τάκης Καραγκούνιας

«Εγώ είμαι survivor εδώ και έχω έρθει για να επιβιώσω και θέλω να φάω», πρόσθεσε ο ίδιος.

Έξαλλος και ο Κωνσταντίνος Βασάλος με τη συμπεριφορά του Ηλία Γκότση τον οποίο κατηγόρησε πως κοροϊδεύει όλη την ομάδα για να πάρει τα credits. «Όλα για τα views και τα like», είπε μεταξύ άλλων οργισμένος ο παίκτης των Μπλε.

«Καρφιά» και από τον Γιώργο Ασημακόπουλο ο οποίος δήλωσε ότι «οι "Γκότσιδες" πήραν το ψαροντούφεκο για να πάρουν τηλεοπτικό χρόνο και να φανούν».

Survivor All Star Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία

Μπλε και κόκκινοι διεκδικούν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας και εδώ ξεκινούν οι ανατροπές. Οι Μαχητές κερδίζουν το πρώτο αγώνισμα ασυλίας και οδηγούν τους Διασήμους στο Συμβούλιο του Νησιού όπου θα αναγκαστούν να ψηφίσουν έναν παίκτη υποψήφιο προς αποχώρηση.

Survivor All Star Spoiler: Ο πρώτος υποψήφιος παίκτης προς αποχώρηση

Οι Διάσημοι πλέον φαίνεται να είναι πιο συχνά στη δύσκολη θέση να ψηφίζουν κάποιον δικό τους παίκτη ως υποψήφιο προς αποχώρηση, μιας και οι Μαχητές αρχίζουν και μπαίνουν δυναμικά στο παιχνίδι μετά από επτά εβδομάδες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο.

Στο Συμβούλιο του Νησιού, ο Γιώργος Λιανός θα αρχίσει τις ερωτήσεις του προσπαθώντας να φέρει ξανά κοντά ή να απομακρύνει την Ελευθερία Ελευθερίου και τον Μάριο Πρίαμο και να μάθει τις πρώτες αντιδράσεις από την έλευση της παίκτριας.

Στην ψηφοφορία όμως οι Διάσημοι έχουν σταθερές απόψεις και επιλογές, με τον Κώστα Παπαδόπουλο και τον Σπύρο Μαρτίκα να είναι οι εύκολοι στόχοι.

Πρώτος λοιπόν υποψήφιος προς αποχώρηση χωρίς καμία έκπληξη ψηφίζεται από τους Κόκκινους, ο Κώστας Παπαδόπουλος.