MEDIA

Survivor All Star Spoiler: Οι παίκτες που μπαίνουν τέλος Φεβρουαρίου και το σχέδιο για Αλέξη Παππά

Survivor All Star Spoiler: Οι παίκτες που μπαίνουν τέλος Φεβρουαρίου και το σχέδιο για Αλέξη Παππά
GLOMEX

Έξι παίκτες έκαναν την είσοδό τους στις παραλίες Διασήμων και Μαχητών. Την επόμενη εβδομάδα αναμένονται οι τελευταίες αφίξεις με το όνομα του Αλέξη Παππά να ακούγεται αρκετά. Άραγε τι «άσσο στο μανίκι» κρύβει ο τούρκος παραγωγός για το Survivor All Star

Η είσοδος της Ελευθερίας Ελευθερίου στο Survivor All Star ήταν σίγουρα μια κίνηση ματ από τον Τούρκο παραγωγό, ο οποίος ήξερε πώς να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθεάσης για το κανάλι του Φαλήρου.

Δεν είναι όμως μόνο αυτές οι προσθήκες που έγιναν στον Άγιο Δομίνικο. Το βράδυ της Κυριακής (19/02) στην παραλία των Διασήμων έφτασαν εκτός από την Ελευθερία, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Χριστίνα Κεφαλά.

Από την άλλη στην παραλία των Μαχητών έφτασαν ο Νικόλας Αγόρου, γνωστός και ως «Φραουλίτσας», η Τζο Μαριδάκη και ο Πάνος Κωνσταντινίδης, σκορπίζοντας χαρά σε αρκετούς παίκτες και ενδυναμώνοντας την ομάδα των Μπλε, η οποία μετά από καιρό φέρνει νίκες και είναι πιο δυνατή στους στίβους μάχης.

Ο Ατζούν δεν θα μείνει σε αυτές τις προσθήκες. Μέχρι τέλος Φεβρουαρίου αναμένονται κι άλλες αφίξεις στον Άγιο Δομίνικο. Ο Τούρκος παραγωγός όπως φαίνεται έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Γιώργο Πηλίδη, την Ειρήνη Παπαδοπούλου και τη Νικόλ Μαυρίδη. Οι παίκτες θα ταξιδέψουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα για Άγιο Δομίνικο ενώ στο παιχνίδι θα τους δούμε πιθανόν από την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου.

Τα ονόματα που δεν έχουν συμφωνήσει πλήρως και διαπραγματεύονται ακόμα με τον Ατζούν είναι ο Πάνος Θεοδώρου και ο Χάρης Γιακουμάτος, ωστόσο τίποτα ακόμα δεν είναι σίγουρο.

Τέλος η έκπληξη είναι ο Bachelor και πρώην παίκτης Survivor, Αλέξης Παππάς. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Παππάς είχε θέσει βέτο στην παραγωγή ότι θα μπει μόνο αν γινόταν δεκτός ο όρος του να εμφανιστεί στο τέλος του Φλεβάρη.

Ο Ατζούν επιχειρεί εδώ και 10 ημέρες να κλείσει δύο μεγάλες συμφωνίες με παίκτες, έτσι τα σενάρια για τον Παππά πληθαίνουν. Αναμένουμε μέχρι το τέλος του μήνα για να δούμε τις τελικές διαμορφώσεις των ομάδων και τις τελευταίες προσθήκες παικτών. Άραγε θα μπει ο Αλέξης Παππάς στους Διασήμους;